KĆI ŽUŽI JELINEK POZNATE OPLJAČKANA U TRAMVAJU: / Ostala bez Pradina novčanika prepunog novca

Image
Foto: Facebook

Kćer Žuži Jelinek opljačkana je u ZET-ovu tramvaju

14.5.2019.
17:59
Facebook
VOYO logo

U ZET-ovu tramvaju pokradena je kćer legendarne modne dizajnerice Žuži Jelinek. Naime, Dijana Jelinek Marazza, koja živi u Švicarskoj, ali zna svratiti u Zagreb kako bi posjetila majčin grob, navozeći se tramvajem broj 11, ostala je bez Pradina novčanika i poveće svote novaca, piše Jutarnji list.

Krađa se dogodila 3. siječnja oko 14.50 sati dok se Dijana vozila tramvajem iz smjera Maksimira prema Bukovačkoj. Opljačkala ju je Tahira O. (45), zagrebačka domaćica te majka šestero djece, koja je u tramvaj ušla u društvu jednog djeteta i prijateljice. Tahira je Dijani iz torbe ukrala Pradin žuti novčanik u kojemu je bila osobna iskaznica, dvije bankovne kartice, osobna iskaznica pokojne Žuži Jelinek te 1000 franaka i 3200 kuna. Nakon što je uzela novac, Tahira je bacila novčanik u koš za smeće..

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osuđena na uvjetnu kaznu

Dijana je ubrzo prijavila krađu policiji koja je na osnovi snimke s nadzorne kamere nakon tri mjeseca uspjela locirati kradljivicu i prijaviti je. Na kraju je Tahira dobila uvjetnu kaznu od osam mjeseci zatvora s dvogodišnjim rokom kušnje i mora platiti 500 kuna paušalnog troška. Dijana Jelinek Madirazza upućena je s imovinsko-pravnim zahtjevom u parnični postupak, piše Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo