bivša pjevačica E.T. / Katarina Rautek Omazić za Danas: 'Ja nestala? Nisam nestala, tu sam!'

Image

Kaže da je sve u redu, da njezini roditelji znaju gdje je te da se javila policiji. Potvrđuje da je bila u bolnici i da je sve dobro

26.5.2023.
14:00
VOYO logo

Nakon što smo objavili da je pronađena Katarina Rautek Omazić, razgovarali smo s bivšom pjevačicom Electro teama (E.T.) koja je pojasnila što se dogodilo.

Podsjetimo, njezin nestanak prijavili su iz Kliničke bolnice Sveti Duh u Zagrebu nakon što je samovoljno otišla. U srijedu je na stranici Nestali.hr i službeno objavljeno da se vodi kao nestala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas za nas kaže: "Meni je to bilo jako smiješno, nisam znala bih li plakala ili smijala se. Ja nestala? Nisam nestala, tu sam."

Pitali smo što se dogodilo, a ona odgovara da je u bolnicu stigla prisilno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zato što me tetka prijavila policiji i Hitnoj. Ne znam zašto je to napravila", rekla nam je. Nastavlja, nisu je primili na odjel bolnice, nego da je bila u hitnom prijemu gdje je provela oko pola sata. A onda je, potvrđuje nam, samovoljno otišla.

Image
dobro je /

Nađena Katarina Rautek Omazić! Razgovarala je s našim novinarima: 'Ne znam tko je prijavio moj nestanak'

Image
dobro je /

Nađena Katarina Rautek Omazić! Razgovarala je s našim novinarima: 'Ne znam tko je prijavio moj nestanak'

"Rekla sam da više neću biti u bolnici. Pregledali su me i rekli da je sve u redu, izmjerili su mi krvni tlak, sve je bilo u redu. Sama sam izvadila braunilu…", rekla je Katarina Rautek Omazić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje znaju li roditelji gdje je ona, odgovara: "Naravno da znaju, svi znaju gdje sam."

Komentirala je i navode da dulje vrijeme ima problema s alkoholom. "Ja nemam problem s alkoholom, ja sam osoba koja je vesela i volim popiti u društvu i kad je zabava. Oni su meni to prišili", kaže. Na dodatno pitanje misli li da joj treba liječnička pomoć vezano za priče o alkoholu, ponavlja da nema problema s alkoholom pa poručuje: "To su gluposti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potvrđuje da je u posljednje vrijeme bila jako angažirana, da je imala puno nastupa, ali i da se i iz toga povukla. Kaže i da sada stanuje s roditeljima te da se javila policiji koja ju je obišla te su se uvjerili da je sve u redu.

Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo