'Milanovićeva Vlada - tvornica nesposobnosti' /

Karamarko u Tovarniku: 'Otvorili smo granice Balkanu, a zatvorili granice Europskoj uniji'

'Otvorili smo granice Balkanu, a zatvorili granice Europskoj uniji', rekao je Tomislav Karamarko u Tovarniku. Svoj dolazak ne vidi kao predizbornu kampanju, a premijeru Milanoviću odgovorio je da nisu tvornica histerije već je Milanovićeva Vlada tvornica nesposobnosti

20.9.2015.
13:41
VOYO logo

Predsjednik HDZ-a, Tomislav Karamarko obišao je Tovarnik i poručio da je situacija katastrofalna i da je Vlada nepripremljena ušla u ovo iako je znala što ju čeka. 

Odao je priznanje lokalnim vlastima koje su se organizirale i pokazale Vladi kako se to radi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Otvorili smo granice Balkanu, a zatvorili granice Europskoj uniji', rekao je. Svoj dolazak ne vidi kao predizbornu kampanju, a premijeru Milanoviću odgovorio je da nisu tvornica histerije već je Milanovićeva Vlada tvornica nesposobnosti. 

Novinari su upitali Karamarka da li je njegov dolazak dio izborne kampanje, budući da je šef oporbe kako on uopće može pomoći. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dao Bog da se ovo nije dogodilo. Mi ćemo tako i tako pobijediti i doći na vlast. Došao sam kao predsjednik najveće stranke koji će uskoro ovaj problem morati riješavati, kao čovjek koji ima i empatiju prema izbjeglicama i prema našim ljudima ovdje", rekao je Karamarko. 

Na pitanje smatra li da je potrebna vojska na granicama, rekao je da dok god ljudi ulaze u našu državu na jedan kontrolirani način nije potrebna, ali izbjeglice sadaulaze nekontrolirano i neregistrirano. 

Milanovićev prijedlog da se Trg Svetog Marka preimenuje u Trg Dr. Franje Tuđmana, Karamarko je komentirao ovako : 'Evo, neka Trg Maršala Tita preimenuje u Trg Franje Tuđmana'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo