KARAMARKO SE OBRUŠIO NA VLADU: /

"Tjeraju izbjeglice u hladnu rijeku, sramote nas pred cijelim svijetom"

Image
Foto: Pixsell, Davor Javorović
22.10.2015.
22:18
Pixsell, Davor Javorović
VOYO logo

Govoreći na središnjem predizbornom skupu HDZ-a i Domoljubne koalicije za 4. izbornu jedinicu, Tomislav Karamarko kazao je kako im Vlada "ostavlja breme duga većeg za 100 milijardi kuna, proračunskog deficita, pada ulaganja".

"Sve što je trebalo rasti u gospodarstvu, palo, a sve što je trebalo pasti, raslo je", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je da premijer na odlasku nudi obećanja koja je, kako je rekao, već dao i ponavlja ona koja nikada nije ispunio: "Obećava svašta, a ne nudi ništa, i dalje lažima žele zatrpati prazninu koju nam ostavljaju".

"Migranti prolaze kroz Hrvatsku kao kroz sir"

Govoreći o izbjegličkoj krizi Karamarko je kazao kako "migranti prolaze kroz Hrvatsku kao kroz sir" te da je nadzor granice jedan od temelja suvrerenosti države, zbog čega je, rekao je, izgradnja sustava domovinske sigurnosti jedan od prioriteta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dužni smo pomoći migrantima, ali upitajmo se je li ova vlada posvetila jedan posto te energije da zaustavi rijeku naših migranata, koji su otišli u Njemačku, Irsku i druge zemlje, rekao je. Ova je vlada četiri godine provodila jalovu politiku, potrpala 100 tisuća hrvatskih ljudi u autobuse i avione, i poslala ih u svijet", rekao je predsjednik HDZ-a.

Oštre kritike

Obrušio se na Vladu da svojom izbjegličkom politikom sramoti zemlju.

"Proglašavali su nas i Viktora Orbana fašistima, nacistima kad smo pozivali da usmjeravaju migrante na legalne granične ulaze u zemlju, a sebe su predstavljali najvećim humanistima na svijetu. Sramote nas pred cijelim svijetom jer žene, djecu i starce tjeraju u hladnu Sutlu da bi prešli u Sloveniju, sram ih bilo", kazao je Karamarko a prenose 24sata.

Image
SLOVENCI OPTUŽUJU: /

Nehumani Hrvati namjerno tjeraju izbjeglice u ledenu Sutlu

Image
SLOVENCI OPTUŽUJU: /

Nehumani Hrvati namjerno tjeraju izbjeglice u ledenu Sutlu

Hina/24sata/Danas.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo