'izišao iz mišje rupe' / Karamarko odgovorio Milanoviću: 'Ako mu treba uličarski obračun, i to ćemo napraviti, ali i tu će izgubiti'

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Šef HDZ-a komentirao je premijerovu izjavu kako se sakrio u mišju rupu rekavši da je Milanovićevo ponašanje 'ponašanje čovjeka koji će izgubiti izbore i sada lupa sa svih strana'

4.9.2015.
14:14
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko komentirajući u petak riječi premijera Zorana Milanovića da se vođa oporbe sakrio u mišju rupu, izjavio je kako premijeru treba 'uličarski obračun' i da je to 'ponašanje čovjeka koji zna da ništa nije načinio i da će uskoro izgubiti izbore'.

Image
nema mjesta za jednog od njih /

Milanović citirao Rundeka: 'Vrijeme je da Karamarko izađe iz mišje rupe i bori se'

Image
nema mjesta za jednog od njih /

Milanović citirao Rundeka: 'Vrijeme je da Karamarko izađe iz mišje rupe i bori se'

"Premijer Milanović je nepredvidljiv i prpošan u svojim izjavama. Međutim, ovo je sada manifestacija ponašanja čovjeka koji zna da ništa nije načinio, i da će uskoro izgubiti izbore i sada, čini mi se, lupa sa svih strana kako stigne, a to nije dobro", kazao je Karamarko u Drnišu na novinarski upit kako komentira nedavnu Milanovićevu izjavu u Splitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milanović je u srijedu u Splitu reagirao na Karamarkove ocjene da na parlamentarne izbore treba izići što prije te da će HDZ pobijediti, kazavši: 'On, navodno, želi biti hrvatski premijer. Mislim da je vrijeme da izađe iz te mišje rupe, u kojoj se sakrio'.

Te Milanovićeve riječi Karamarko je danas stavio u kontekst gospodarskih prilika u Hrvatskoj, naglasivši da premijer mora odgovarati narodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako Milanović misli da će inventura njegova posla od četiri godine, koja je porazna - 100 tisuća iseljenih, skoro sto milijardi novih kuna zaduženja, depopulacija Hrvatske, iseljavanje, gubitak oko 80 tisuća radnih mjesta - da će se ta inventura svesti na jedan sat razgovora sa mnom - možemo i to napraviti, samo to nije realno", kazao je Karamarko, dodavši da Milanović "mora odgovarati narodu kome je ovo počinio".

"Što se tiče mišjih rupa, pa gdje je (Milanović) bio u Sinju, gdje je bio u Kninu, u mišjim rupama. Ako je njemu potreban taj nekakav obračun uličarski, pa i to ćemo napraviti, ali i tu će izgubiti", izjavio je Karamarko novinarima u Drnišu, gdje je danas posjetio 2. međunarodnu manifestaciju "Dani pršuta".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo