šef hdz-a se oglasio / Karamarko: 'Ne želim vjerovati da je ovo podvala za kompromitiranje Hrvatske'

Image
Foto: Facebook

'Želim vjerovati da je riječ o glupom huliganskom ispadu i da će krivac za to brzo biti pronađen i primjereno kažnjen', rekao je Tomislav Karamarko

13.6.2015.
10:15
Facebook
VOYO logo

Želim vjerovati da je riječ o glupom huliganskom ispadu i da će krivac za to brzo biti pronađen i primjereno kažnjen. Ne želim vjerovati da bi ovo mogla biti duboko smišljena podvala usmjerena na kompromitiranje Hrvatske Tomislav Karamarko

Iako je hrvatska reprezentacija korak bliže Europskom prvenstvu u Francuskoj, postoji mogućnost da ispadnu iz natjecanja zbog kukastog križa na Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šef HDZ-a Tomislav Karamarko oglasio se na svom Facebook profilu.

"[ČESTITKA] Premda sam utakmicu Hrvatske i Italije gledao tisućama kilometara daleko od Hrvatske, atmosfera je bila kao da sam kod kuće. Stvorili su je mladi kanadski Hrvati s kojima sam se danas popodne družio u Torontu. Još da smo uzeli sva tri boda... Nema veze, važno je da smo korak bliže Europskom prvenstvu u Francuskoj. Čestitam našim Vatrenima!" napisao je na svom Facebook profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga dodao je:

"[REAKCIJA] Prijenos utakmice pratili smo u Kanadi na engleskom jeziku. Za sramni incident s kukastim križem, zbog vremenske razlike, doznali smo tijekom noći. Želim vjerovati da je riječ o glupom huliganskom ispadu i da će krivac za to brzo biti pronađen i primjereno kažnjen. Ne želim vjerovati da bi ovo mogla biti duboko smišljena podvala usmjerena na kompromitiranje Hrvatske".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo