čestitao most-u / Karamarko: 'HDZ je pobijedio! Stranka koja je dobila najveći broj glasova mora predvoditi borbu za Hrvatsku'

Šef HDZ-a Tomislav Karamarko je poručio svojim biračima da se vesele jer 'Domoljubna koalicija je pobijedila'

9.11.2015.
0:51
VOYO logo

Nakon što je predsjednik Državnog izbornog povjerenstva Branko Hrvatin objavio je službene rezultate DIP-a, Tomislav Karamarko obratio se u stožeru Domoljubne koalicije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tri i pol godine, pobjeda za pobjedom. Moram reći da smo pobijedili i na parlamentarnim izborima. Ova pobjeda je točka na i svih naših pobjedau zadnje tri godine. Ova pobjeda nas dovodi u poziciju odgovornosti vođenja naše zemlje, koja se nalazi u teškom stanju. Dvije trećine građana odlučilo se na promjene", rekao je.

"Apsurdno je da oni protiv kojih su građani glasovali traže novi mandat. Nisam znao da je 53 veći broj od 61, a tvrdim vam da će se ta razlika povećati do kraja brojanja glasova. Rekao sam prije izbora da ćemo pobijediti jer je to logika našeg rada i zajedništva. Rekao sam da ćemo pozvati na zajedništvo sve one koji žele raditi. Već dvije godine spremamo svoj program. Tko god hoće poboljšati i borit se za kvalitetu života u Hrvatskoj, dobrodošao je. To nema veze s koalicijama, nego s dobrom voljom, odnosom i ljubavlju prema domovini. Prema tome, HDZ je pojačala broj mandata u odnosu na prošle izbore. Idemo dalje, prijatelji. Pred nama je borba za kvalitetu života. Moramo se boriti za promjene za kvalitetu života. Borit ćemo se da će svaki mladi čovjek htjeti ostati živjeti u Hrvatskoj, za svako radno mjesto, za svako polje. Borit ćemo se za svakog mladića i djevojku koji možda i večeras razmišljaju da napuste RH. Nećemo dopustiti da nestajemo kao narod jer to nismo zaslužili. Doktor Franjo Tuđman, naši branitelji, a i naša djeca su zaslužila da stvorimo kvalitetnu državu. Zato bih htio zahvaliti svima vama. Svi ste pridonijeli ovoj pobjedi. HDZ, reformirani HDZ je to stavio kao svoj prioritetni zadatak. To je budućnost mladih u domovini. Zato smo otvoreni za suradnju sa svima. Postoji nadstranka, a ona se zove Hrvatska. Postoji najvažniji posao pred nama, a to je borba za Hrvatsku i kvalitetu života", naglasio je u svom govoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Veselite se jer smo pobijedili. Nikakva kombinatorike, brojevi, inverzije i izvrtanje nemaju smisla. Idemo svi raditi za Hrvatsku. Stranka koja je dobila najveći broj glasova mora predvoditi borbu za Hrvatsku", kazao je.

Na kraju je pozvao prisutne u stožeru da aplaudiraju MOST-u i čestita im na rezultatu. Međutim, to je gotovo zaboravio učiniti, no onda ga je koalicijski partner Branko Hrg podsjetio da čestita potencijalnim budućim suradnicima iz MOST-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatim su nazdravili šampanjcem i razrezali, kako su je nazvali, pobjedničku tortu uz zvuke 'Moja domovina'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo