Karamarko: Ankete u Hrvatskoj su presmiješne

26.6.2014.
18:19
VOYO logo

"Meni su te ankete presmiješne. Apsurdno je da se objavljuju svaki mjesec, ne znam da to negdje radi svaki mjesec. U ove zadnje dvije i pol godine postalo je jasno da su te ankete u funkciji kreacije, a ne ispitivanja i detekcije javnog mnijenja. To je bio pokušaj da se demoralizira HDZ", rekao je Karamarko novinarima, zamoljen da komentira najnoviji Crobarometar koji pokazuje da ga je premijer Zoran Milanović prvi put pretekao po nepopularnosti.

Dodao je da se HDZ pokušalo demoralizirati na dva načina, prikazujući ga da je gori od SDP-a i da ima najnepopularnijeg predsjednika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvo, te ankete su govorile da smo lošiji od SDP-a, koji je pregrozan, koji ima vladu koja je krahirala i koja ima katastrofalne rezultate i drugo, da imamo najnepopularnijeg predsjednika. Mi odavno govorimo da je to naprosto nemoguće. Nisam ja tu u pitanju, ali sada ankete pokazuje našu prednost od sedam, osam posto, a to je bilo realno prije otprilike godinu dana. Danas mi vrijedimo puno više, razlika je puno veća i mislim da je vrijeme da se s prekine tim zlouporabama. Na europskim izborima imali smo 42 posto, 12 posto razlike u odnosu na SDP, a nakon izbora objavljuje se anketa po kojoj smo samo 3,5 posto jači od SDP-a. To je smiješno", rekao je Karamarko, naglasivši da se time ne zamara i da mu je bitno da stranka raste, da ima potporu i da nudi rješenja za izlazak iz krize.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo