RAZOČARANI KAUBOJI / Karačić: 'Žao mi je jer nisu bolja momčad od nas'; Štrlek: 'Španjolci su zasluženo prošli'

Razočarani, ali realni bili su hrvatski rukometaši nakon što su u polufinalu Europskog prvenstva poraženi od Španjolske

30.1.2016.
9:00
VOYO logo

Razočarani, ali realni bili su hrvatski rukometaši nakon što su u polufinalu Europskog prvenstva poraženi od Španjolske.

"Bili smo agresivni i pokretljivi prvih 15-ak minuta, a onda smo počeli žuriti i nekontrolirano šutirati. Nismo to smjeli dozvoliti. Žao mi je jer Španjolska nije bolja momčad od Hrvatske. Sami smo im to dozvolili. Iskusni su, znaju kako utakmicu privesti kraju. Imali smo taj dječački san i mislio sam da ćemo ući u to finale. Ali, Bože moj, moramo se boriti za brončanu medalju i dat ćemo sve od sebe", rekao je Igor Karačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možemo li u nedjelju odigrati kao protiv Poljaka?

"Brončana medalja je veliki poticaj, ali kažem - sanjali smo o najvećem. Ali, to se ovoga puta nije dogodilo. Čestitam Španjolcima. Mi ćemo pokušati se oporaviti i analizirati današnju utakmicu. Mislim da smo sami sebe pobijedili i to je ono što me najviše boli. Dali smo svoj maksimum, izvukli smo sve iz sebe i tako će biti i u nedjelju. Ostavit ćemo srce na terenu", poručuje Karačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je poraz vidio Manuel Štrlek?

"Igrali smo dobru utakmicu, ali Španjolci su bili bolji. Imali smo tih loših 10 minuta u prvom dijelu kada su napravili razliku. Teško je onda bilo hvatati zaostatak. Zasluženo su pobijedili. To je polufinale, da pobijediš moraš odigrati savršenu utakmicu. A mi je nismo odigrali. Borili smo se, izginuli na terenu i šteta", rekao je Štrlek i zahvalio brojnim navijačima koji su potegnuli do Krakova kako bi bodrili Kauboje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo