FAVORITI UPISALI BODOVE / Karabatić odveo Francusku do pobjede nad Srbijom, domaćini na jedvite jade svladali Makedonce

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Francuska je u drugom kolu skupine A protiv Srbije upisala drugu pobjedu na Europskom prvenstvu u Poljskoj. I domaćini su stigli do nova dva boda pobijedivši Makedoniju

17.1.2016.
22:14
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Francuska je u drugom kolu skupine A protiv Srbije upisala drugu pobjedu na Europskom prvenstvu u Poljskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Tricolori' su od početka susreta preuzeli konce igre u svoje ruke i već su u šestoj minuti poveli s tri razlike, što su nastavili održavati do kraja prvog poluvremena, koje je završeno njihovim vodstvom 19:16.

Posebice se istaknuo Olivier Nyokas, koji je nakon 30 minuta utakmice imao učinak 6/6, a zanimljivo je da Nikola Karabatić u tom razdoblju nije zabio nijedan pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, Karabatić se u nastavku probudio i 15 minuta prije kraja prelomio utakmicu, zabivši tri pogotka u nizu i dovevši tako Francusku u prednost 29:21.

Nakon toga, Francuzi su mirno priveli susret kraju, a konačan rezultat bio je 36:26. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najefikasniji u redovima Francuske bio je Olivier Nyokas sa osam pogodaka, dok je kod Srbije najviše zabio Žarko Šešum (sedam pogodaka). 

Domaćini na jedvite jade svladali Lazarova i društvo

U drugom susretu skupine A Poljska je teže od očekivanog svladala Makedoniju 24-23.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lazarov i društvo odlično su se držali protiv favoriziranog domaćina, ali kao i u petak protiv Francuske, pokleknuli su u finišu susreta.

Odličan je u poljskoj momčadi bio Kamil Syprzak koji je zabio šest golova iz isto toliko pokušaja, dok je Makedonce već po običaju predvodio Kiro Lazarov s osam pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo