Iz poznatog domaćeg dućana / Kakva su ovo čudna jaja? Javila nam se šokirana čitateljica: 'Krpana jaja! Pitate li se i vi što li je i kakvo unutra?'

Image
Foto: Vijesti.hr

Na slikama se vidi otvorena kutija s jajima, a dva od tih jaja izgledaju kao da su sastavljena od dvije različite polovice slijepljene nepoznatom tvari

17.5.2018.
12:45
Vijesti.hr
VOYO logo

Nakon priče o promjenama daklaracija s rokom trajanja, javila nam se još jedna čitateljica koja kaže kako je, ne gledajući, kupila pomalo čudna jaja.

Poslala nam je fotografije jaja kupljenih u jednom poznatom trgovačkom lancu u Hrvatskoj s kojima nešto, blago rečeno, nije u redu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na fotografijama koje nam je poslala vide se jaja od kojih dva izgledaju kao da su sastavljena od dvije različite polovice slijepljene nepoznatom tvari. 

"Možda mi vi možete pomoći. Nisam znala kome poslati ovo, kupljeno je jučer. Krpana jaja! Pitate li se i vi što li je i kakvo unutra? Da li bi neko dijete stradalo od salmonele ili nedaj bože gore", stoji u pismu koje nam je poslala čitateljica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pretpostavlja da je riječ o razbijenim jajima koje je netko 'popravio' tako da je ljusku drugog jajeta zalijepio na 'ranu'. 

Image
Foto: Vijesti.hr

Jaja

FOTO: Čitateljica/Vijesti.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imate priču? Javite nam se na mail vasevijesti@rtl.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo