KAZALIŠNI RAT / Kako je zastupnica Strenja Linić došla do stana od 89,27 kvadrata u središtu Rijeke za 22.375 kuna?

Image

Nakon prozivanja riječkog HNK Ivana pl. Zajca u Saboru i žestokog odgovora intendanta Olivera Frljića zastupnici Ines Strenja Linić koja ga je prozvala za loše poslovanje, na površinu je izašlo pitanje stana Strenje Linić kojeg je ona godinama iznajmljivala istom Kazalištu

19.2.2016.
13:41
VOYO logo

Ne stišava se bura oko sada već javne prepirke saborske zastupnice MOST-a Ines Strenje Linić i vodećih ljudi riječkog HNK Ivana pl. Zajca, u prvom redu intendanta tog kazališta Olivera Frljića. Nakon što je Strenja Linić u Saboru žestoko „oplela“ po riječkom Kazalištu prozivajući intendanta Olivera Frljića zbog izrazito lošeg nalaza državne revizije – iako se on odnosi na razdoblje prije Frljićeve „vladavine“.

No iz cijele javne rasprave i rata izjavama i priopćenjima na vidjelo je isplivala činjenica da je zastupnica Strenja-Linić bila i u svojevrsnom ugovornom odnosu s jednom od bivših uprava HNK Ivana pl. Zajca kojoj je dulje vrijeme iznajmljivala stan za potrebe ugovornih vanjskih suradnika Kazališta i to po cijeni od, kako se vidi iz ugovora koje je pronašao Frljić, 450 eura mjesečno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pročitajte na portalu Riječan.in.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo