veselo u 2019. / Vodič za najluđu noć u godini: Pogledajte kakav vas program očekuje diljem 'Lijepe naše'

Glazbe, slavlja i veselja sigurno neće nedostajati u iščekivanju 2019. godine

29.12.2018.
8:00
VOYO logo

Sitno se broji do najluđe noći u godini. A od danas znamo i kako će izgledati proslava Nove godine na najvećem dočeku na otvorenom u Hrvatskoj, na zagrebačkom Trgubana Josipa Jelačića.

No, velika slavlja i velike zvijezde očekuju se i na trgovima diljem zemlje. Uz spektakularan vatromet i šampanjac, na glavnom zagrebačkom trgu zabavljat će se uz dašak Dalmacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tisuće ljudi staru godinu ispratit će uz Četiri tenora i DJ Akademiju.

"To nam je velika čast, zadovoljstvo, moram priznati, da uđemo u novu godinu s drugačijim pjesmama, arijama, Verdijem, daškom jednog drugog Zagreba", kazao je Đani Stipaničev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Točno u ponoć, već tradicionalno, građanima će Novu godinu čestitati sam gradonačelnik, a nakon prvih 15 minuta u 2019. godini pozornicu preuzima Hladno pivo.

"Neće biti snijega, neće biti jako hladno. Uvjeren sam da će biti pravi tulum", poručio je gradonačelnik Zagreba, Milan Bandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidimo se, ja se nadam u što većem broju, Hladno pivo će pokazati još jednom što smo radili u ovih zadnjih 30 godina", rekao je Mile Kekin.

Najluđa noć 2018. godine

U najluđoj noći pjevat će se i plesati na splitskoj rivi uz grupu Magazin i Jasmina Stavrosa koji je već pola stoljeća na estradi, a Novu godinu gotovo uvijek provodi radno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od 69-te do sada, osim te jedne, oko 48 novih godina", rekao je Stavros.

Nina Badrić i Tony Cetinski zapjevat će na Stradunu. Feštu u Makarskoj najavio je Mladen Grdović, a  Zadranima će na Silvestrovo svirati Neno Belan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobru noć Porečanima priprema Zdravko Čolić, dok će u susjednom Rovinju nastupati Prljavci.

Nekadašnji član Dječaka, solo karijeru gradi u reperskim vodama. Splićanin Vojko Vrućina bit će glavna zvijezda riječkog dočeka na Korzu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pozdrav, ovdje Vojko iz Splita. 31.12. u Rijeci na Korzu nastupamo ja i DJ VRH, nemam ništa pametno reći o tome osim što će biti fešta. Pozivam sve Riječane da s nama provedu Novu godinu", poručio je Vojko Vrućina.

Veselje na trgovima diljem Hrvatske trajat će do dugo u novogodišnju noć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo