KAKAV HIT: / U Novom Sadu osvanuli misteriozni jumbo plakati s urnebesnom porukom Balaševiću. Postavio ih je Aleksandar Stanković!

Image
Foto: Danas/Pixsell/HRT

'Dragi Đole, još uvijek te čekam... Mia Radenković', stoji na billboardu koji je osvanuo u Novom Sadu

16.1.2019.
15:32
Danas/Pixsell/HRT
VOYO logo

Golemi plakat s neobičnom porukom "Dragi Đole, još uvijek te čekam... Mia Radenković", osvanuo je jučer u Novom Sadu. Miu Radenković srpski kantautor i pjesnik Đorđe Balašević spominje u pjesmi Ljerka.

Misteriozni plakat izazvao je čuđenje u Novom Sadu, a kći Đorđa Balaševića, Jelena, rekla je za Danas kako ne zna tko je ovaj golemi plakat postavio i s kojim ciljem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, kako doznaje Net.hr, ovaj je plakat postavio ni više ni manje, nego voditelj HRT-ove emisije Nedjeljom u dva Aleksandar Stanković!

Image
Foto: Danas
Image
Foto: Danas

Plakat koji je Stanković postavio u Novom Sadu

Mia Radenković - Uobraženica

Naime, već je poznato kako Stanković godinama pokušava Balaševića dovesti u emisiju, a sada se odlučio otići i korak dalje. "Već 15 godina pokušavam dobiti Balaševića u svoju emisiju. Zadnjih sedam, osam godina sam smanjio aktivnosti, ali ovaj put okrenuo sam malo na zezanciju i odlučio zakupiti billbord u Novom Sadu pa tako doprijeti do njega", napisao nam je Stanković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odabrao sam da budem Mia Radenković jer je Đole spominje u pjesmi 'Ljerka' s nadimkom Mia Radenković-Uobraženković, a vjerujem da je nekako o meni takav dojam stekao Balašević pa zato i ne želi doći u emisiju", poručuje poznati voditelj.

Nije ovo prvi put da si je Stanković dao truda u pokušaju da dovede Balaševića. Kako je lani ispričao u sarajevskoj emisiji Pressing na N1 televiziji, 2004. otišao je u Novi Sad kako bi osobno pokušao dogovoriti intervju s Balaševićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Pixsell
Image
Foto: Pixsell

Hoće li Balašević nakon novog Stankovićevog poteza napokon doći u Nedjeljom u dva?

'Đole, pa ja sam se zaljubljivao uz vaše pjesme'

"Odlazim u Ulicu Jovana Cvijića, gdje rastu druga djeca, upoznajem se s Balaševićem, upoznajem se s Oliverom. Sve je fenomenalno, hoće doći, imponira mu da ga netko zove s HRT-a... To je deveti mjesec 2004. Ja odlazim sav sretan, nakon toga se čujemo još dva puta. Dva puta zove samoinicijativno Balašević da malo proćaskamo. Ja sam sebi strahovito važan. Dolazi 12. mjesec, kada on treba gostovati. Zovem ga, ne javlja se. Ponižavam se, pišem mu nekakve ljubavne poruke, patetične.... Đole, pa ja sam se zaljubljivao uz vaše pjesme. Ma ništa ne odgovara, nikad nije došao", rekao je tada Stanković

Hoće li Balašević nakon ovakvog, mora se priznati, izuzetno kreativnog pokušaja dovođenja gosta u emisiju, zaista i doći, ostaje vidjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo