TV PREMIJERA NA RTL-u / Kada je A-Team u akciji, ne postoji plan B

Image

Prema istoimenoj televizijskoj seriji autora Franka Lupa i Stephena J. Cannella, Joe Carnahan je snimio eksplozivni blockbuster o skupini vojnika optuženih za zločin koji nisu počinili.

15.2.2014.
11:00
VOYO logo

Kada je A-Team u akciji, ne postoji plan B.

Specijalna operativna jedinica CSI-ja u Iraku šalje četiri američka vojnika: „Hannibala“ Smitha (Liam Neeson), „Facemana“ Pecka (Bradley Cooper), B.A. Baracusa (Quinton Jackson) i „Mada“ Murdocka (Sharlto Copley) u tajnu misiju pronalaska ploča za tiskanje novčanica od 100 dolara i više od milijardu dolara. Nakon obavljenog zadatka i povratka u bazu, njihov zapovjednik, general Morrison (Gerald McRaney) ubijen je u eksploziji, a novac i ploče ukradeni su od strane Brocka Pikea (Brian Blooma) i njegovih ljudi. Optuženi za zločin, bez dokaza da su bili ovlašteni i poslani u misiju, vojnici su raspoređeni u četiri različita zatvora na služenje desetogodišnje kazne i nečasno su otpušteni iz službe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema istoimenoj televizijskoj seriji autora Franka Lupa i Stephena J. Cannella, Joe Carnahan je snimio eksplozivni blockbuster o skupini vojnika optuženih za zločin koji nisu počinili. Uzbudljiv film, koji je u nastajanju od sredine 90-ih, ali je bio zaustavljen u nekoliko navrata, producirali su veliki filmaši – Ridley Scott, Tony Scott i Stephen J. Cannell, a glavne uloge nezaustavljive četvorke preuzela su dva velika glumačka imena Hollywoda - Liam Neeson i Bradly Cooper, dok su Murdocka i B.A. uvjerljivo predstavili Sharlto Copley i Quinton Jackson, u velikom kino-hitu koji je više nego dostojno nastavio kultnu televizijsku seriju. Dodajmo da oduševljenje što je serija dobila dugometražnu inačicu nisu skrivali niti Dwight Schultz i Dirk Bendict, originalni Murdock i „Face“, koji su se pojavili u cameo ulogama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo