kometar zorana šprajca /

Kad te i rođeni kum želi poslat' u stečaj, onda znaš kakav ti je rejting...

'Djeca ko djeca, svako gleda na sebe, pa je sin Valentić kumu Todoriću poslao zahtjev za stečaj jer mu nije platio 9 milijuna kuna za jaja koja mu je isporučio', poručio je Šprajc

6.4.2017.
22:21
VOYO logo

Ono što će biti zanimljiv izazov za Vladu bit će imenovanje Vladinog povjerenika za Agrokor. Naime, kad se aktivira Zakon, upravljačka struktura Agrokora ovako će izgledati:

  • Na vrhu će umjesto Nadzornog odbora biti Vjerovničko vijeće, njemu će odgovorati Vladin povjereni, a njemu će odgovarati Glavni direktor za restrukturiranje Antonio Alvarez. Dakle, jedan vrhunski svjetski menadžer morat će se o svojim potezima konzultirati s nekim nesretnikom kojeg će iz svog bogatog kadrovskog šešira odabrati HDZ i Most koji se inače ne mogu dogovoriti ni oko direktora toplane.      

Dramatični pregovori bankara dobavljača i vlade oko Agrokora trajali su više od dva tjedna, živci su svima bili na rubu, nekima su i popustili pa su krenuli u prisilnu naplatu i blokadu računa, bilo je tu svega i svačega ali nitko, baš nitko nije potegnuo najjače oružje - zahtjev za stečaj Konzuma, karike bez koje se sve raspada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nitko, osim IvanaValentića koji je prijatelj i kum člana uprave Agrokora Ivana Todorića koji je  sin Ivice Todorića.  

A Ivan Valentić je sin bivšeg premijera Nikice Valentića. Osim prijateljstva i kumstva dvije obitelji veže i biznis, Agrokor je spašavao jednu od propalih tvrtki Nikice Valentića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali djeca ko djeca, svako gleda na sebe, pa je sin Valentić kumu Todoriću poslao zahtjev za stečaj jer mu nije platio 9 milijuna kuna za jaja koja mu je isporučio.... 

E sad kad te i rođeni kum želi poslat u stečaj onda znaš kakav ti je rejting...    

Ali evo što o tome kaže direktor od kuma:

"Da je neugodno jest, strašno je neugodno On i Ivan su pravi prijatelji i kumovi, ali i ja moram zaštiti novac nekih drugih farmi, a ako ja imam mandat direktora u firmi onda je na meni bilo da reagiram, sad jel glupo ili nije. Znate kad igrate šah tko pobjeđuje? - Pa onaj koji obično, pod navodnicima ima potez viška", izjavio je Marko Brajević, direktor tvrtke Ovum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo