GLAZBA JOJ JE U KRVI / Kad predsjednica uzme mikrofon u ruke: Prisjetite se svih njezinih hitova

Već znamo da žustro navija i da voli i slaviti, a gaji i veliku ljubav prema pjevanju

10.12.2018.
20:44
VOYO logo

Svu raskoš vokalnog raspona predsjednica je pokazala na širokobriješkoj večeri. Nije prvi put da je zapjevala hit 'Domu mom' - Mate Bulić službeno je jedini glazbenik koji je dvaput imao duet s predsjednicom. Prvi put su zapjevali u listopadu, na broćanskim večerima, koje okupljaju građane hercegovaćke općine Čitluk.

Naravno, ovisno o prigodi, naša predsjednica itekako voli pustiti glas. U maniri prave glazbene zvijezde repertoar je šarolik. Pjevala je božićne pjesme. Voli dalmatinske. Ali, posebno je posvećena domoljubnim skladbama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lokacije, kao i repertoar - razne. Pjevala je zagorsku pjesmu 'pod brajde' u Afganistanu. Ali i otpjevala veliki Thompsonov hit u Americi.

Nije Mate Bulić jedini - glazbene suradnje ostvarila je s mnogima - pjevala je Žute dunje s požeškim županom Alojzom Tomaševićem. A s nogometnom, ali i teniskom reprezentacijom predsjednica je zapjevala najpoznatije navijačke pjesme. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znamo da voli zabavnjake, ali i narodnjake. Nisu joj mrske ni tamburaške pjesme, ali ni one iz poznatih mjuzikla. A priznala je, sve ove godine pozorno je pratila i nastup hrvatskih izvođača na Eurosongu.

Himnu je, naravno, pjevala - najčešće. Ali, obzirom na to da znamo kako su pjevali drugi političari, mora se priznati da raspjevana predsjednica uistinu ima specifičan glazbeni potencijal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo