ekonomija, ne ideologija / Jurčić neće u koaliciju s HDZ-om

Image
Foto: PIXSELL

Predsjednik Hrvatske ekonomske inicijative Ljubo Jurčić demantirao je medijske napise da je bilo ikakvih upita ili razgovora o bilo kakvoj predizbornoj koaliciji s HDZ-om.

10.11.2011.
17:35
PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik Hrvatske ekonomske inicijativeLjubo Jurčić, nositelj koalicijske liste s Blokom umirovljenici zajedno (BUZ), Primorsko goranskim savezom (PGS) i Hrvatskom radničkom strankom (HRS), opovrgao je u četvrtak medijske napise da je bilo ikakvih upita ili razgovora o bilo kakvoj predizbornoj koaliciji s HDZ-om, kao niti s bilo kojom drugom parlamentarnom strankom.

"Od samog početka zajednički stav Ljube Jurčića i koalicijskih partnera je bio da nikakva predizborna koalicija s bilo kojom parlamentarnom strankom ne dolazi u obzir smatrajući kako se s njima ne može napraviti zaokret kakav Hrvatskoj u ovom trenutku treba", navodi se u priopćenju te koalicije stranaka kojim demantiraju napise u pojedinim medijima da pregovaraju o koaliciji s HDZ-om.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljubo Jurčić ističe da je osnovno načelo gospodarsko socijalnog programa Hrvatske ekonomske inicijative oko kojeg su se okupili koalicijski partneri BUZ, PGS, HRS prije svega rješavanje gospodarskih problema, što u ovom trenutku čini 95 posto svih problema u Republici Hrvatskoj.

"U preostalih 5 posto među kojima su i isprazna ideološka nadmudrivanja, ova koalicija na čelu s Ljubom Jurčićem, ne želi niti sudjelovati. Stoga, osuđujemo svaki pokušaj bilo kakvog ideološkog svrstavanja te koalicije", stoji u priopćenju kojeg je potpisao glasnogovornik koalicije BUZ, PGS, HRS Milivoj Špika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo