Jurčić: Hrvatima ne trebaju krv, znoj i suze

Znati što proizvoditi te u skladu s tim kreirati monetarnu politiku okosnica je programa Ljube Jurčića, koji je ujedno uoči parlamentarnih izbora poručio da 'Hrvatima ne trebaju krv, znoj i suze'

23.9.2011.
0:09
VOYO logo

''Ono što nam je prioritet u kratkom razdoblju gospodarski su ciljevi, domaća proizvodnja i radna mjesta. Temeljni ciljevi su gospodarski, iz kojih se poslije rješavaju socijalni, kulturni i ostali. Naš je cilj dugoročan, stabilan, održiv i ravnomjeran razvoj Hrvatske'', istaknuo je Ljubo Jurčić na predstavljanju programa kojim ide na parlamentarne izbore.

Parola HEI-ja 'Znati kako' odnosi se na politike kojima namjeravaju ostvariti dugoročan rast, ponajprije na industrijsku, ali i politiku regionalnog razvoja, financijsku i monetarnu te kulturnu i socijalnu politiku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milijarde za povećanje proizvodnje

''Hrvatima ne trebaju krv, znoj i suze. Naš koncept nije u rezanju, nego u proizvodnji većoj nego što je potrošnja. Bitno je kako obraditi zemlju, iskoristiti drvo, mineralno bogatstvo, kapacitete iz prošlosti i novu infrastrukturu'', istaknuo je, otkrivši da bi proračunu za povećanje proizvodnje osigurao 5 milijardi kuna.

Bitno je, kaže, znati što proizvoditi te u skladu s tim kreirati monetarnu politiku. Bitna točka programa su i besplatno obrazovanje i zdravstvena skrb. Koalicijski sporazum potpisat će sljedeći tjedan s partnerima, Primorsko-goranskim savezom i Blokom 'Umirovljenici zajedno'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članak:

arti-201109200893006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo