JOVANOVIĆ OPLEO PO HDZ-U: / "Kada bi došli na vlast, vratilo bi se carevanje korupcije i nepotizma"

Image
Foto: PIXSELL, Patrik Macek
9.9.2015.
21:08
PIXSELL, Patrik Macek
VOYO logo

"Treba pokazati građanima da Hrvatska raste i da nema povratka na staro", kazao je Jovanović dodavši kako raste BDP, izvoz, potrošnja, industrijska proizvodnja te standard, a rast će i plaće i mirovine.

"To je naš program. Sve što smo radili u protekle četiri godine pokazuje rezultate. Upravo na temelju toga tražimo povjerenje za naredne četiri godine, jer je to znak da će Hrvatska živjeti bolje i kvalitetnije", odgovorio je Jovanović upitan koje su glavne točke programa s kojima SDP izlaze pred birače tražeći još jedan mandat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad bi HDZ došao na vlast, vratilo bi se na ono što je bilo 2011. - carevanje korupcije, nepotizma i ogromni problemi za hrvatske građane", dodao je .

Jovanović uvjeren da će IDS biti dio iduće vlade

Na pitanje je li na sjednici Predsjedništva bilo govora o IDS-u Jovanović je odgovorio kako je IDS SDP-ov partner u ovoj vlasti te je uvjeren da će biti i dio buduće vlade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Član Predsjedništva i ministar rada i mirovinskog sustava MirandoMrsić rekao je kako je ova koalicija napravila pomake u Hrvatskoj.

"Umjesto kaosa koji je bio, uredili smo državu, otvorili perspektive ljudima, otvorena su radna mjesta i zaposleni mladi ljudi. Raste nam BDP i svi parametri. To je put koji smo najavljivali i tim putem smo krenuli a građani će odlučiti koji put žele izabrati", kazao je Mrsić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za ministra uprave Arsena Bauka sve što je Vlada napravila može se sublimirati u tri stvari koje su ujedno glavni aduti za iduću izbornu utrku - zemlju su izvukli iz recesije, pokrenuto je gospodarstvo i uveden red.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo