Svi u nevjerici /

Još uvijek se traga za odbjeglim Hrvatom koji je počinio višestruko ubojstvo u Njemačkoj: obitelj sumnja da je upletena ruska mafija

Dok za Draženom Dakićem traga 50 istražitelja i 300 policijaca - s njegovom obitelji razgovarala je Ružica Đukić

18.9.2017.
19:00
VOYO logo

Posljednja fotografija malog anđela snimljena je ujutro tog kobnog dana kada je šestogodišnji Dario krenuo prvi put u školu.  Za većinu vršnjaka i njihovih roditelja jedan od najsretnijih dana. Dariju je bio zadnji.

“Ubojica je 40-godišnjak hrvatskog podrijetla za kojim se intenzivno traga. U stanu su bile dvije žene, muškarac i dijete. Jedna od žena je uspjela pobjeći. To je, čini se, majka.”, rekao je Ulrich Effenberger, glasnogovornike policije u Tuttlingenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A ubojica je otac. Tata. Čovjek u čijem se krilu Darijo često najsigurnije osjećao.  Njegova majka - baš i ne. Da je žrtva zlostavljanja prijavila je više puta. Profil ubojice zatrpan je porukama ogorčenih ljudi poput “trebao bi gorjeti u paklu, ti si čudovište”.

Zbog zabrinutih stanovnika policija je otvorila i posebnu telefonsku liniju kako bi mogli dobiti informacije o trenutnoj situaciji. 'Smijem li poslati dijete u školu u ponedjeljak' jedno je od najčešćih pitanja. Danas je nastava počela minutom šutnje. Pojavila se i informacija da je ubojica viđen u bolnici u društvu ženske osobe gdje se raspitivao o bivšoj supruzi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nevjerici je i obitelj ubojice. Sumnjaju, kažu, da je u sve upletena ruska mafija. Ne vjeruju u Hrvatske institucije i zato pred kamere ne žele. Brat Zlatan rekao je da zna samo da je Dražen imao problema sa suprugom, ali da ne zna gdje je. Policija pazi i strahuje i za Draženovu prvu suprugu koja živi u Münchenu i s kojom ima dvoje djece.

Mještani su pokrenuli i humanitarnu akciju skupljanja novca za pomoć majci da pokopa sina jedinca! NItko od obitelji s očeve strane ne dolazi na sprovod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo