OD 23. RUJNA / Još su samo tri dana do početka RTL-ovog projekta sezone Superstar: 'Pripremili smo spektakl'

Image
Foto: RTL

'Superstar' kreće u subotu, 23. rujna od 20.15 sati. Glazbeni megaspektakl donosi talentirane kandidate među kojima se krije i 'Superstar' koji će, uz priliku da ostvari svoje snove, osvojiti i nagradu od 50 tisuća eura! Cijele epizode showa bit će dostupne i na streaming platformi Voyo, i to 24 sata prije emitiranja na televiziji

20.9.2023.
12:42
RTL
VOYO logo

Još je malo vremena ostalo do početka najvećeg RTL-ova projekta sezone Superstar!

Stručni žiri koji čine Severina, Tonči Huljić, Filip Miletić i Nika Turković imaju pune ruke posla i nimalo lagan zadatak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za spektakl se prijavilo velik broj talentiranih kandidata iz cijele regije. Mnogi od njih stigli su iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Makedonije.

"Kriteriji su jako strogi jer nemamo drugog izbora. Moramo ogromnu količinu ljudi svest na jako malu količinu ljudi. Jako je zapravo teško, meni čak i turbulentno, tužno i emotivno", rekla je pjevačica Nika Turković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

U lov na nagradu od 50.000 eura krenuo je i natjecatelj Luka Veljković, koji je u studio najvećeg glazbenog spektakla stigao iz daleke Švicarske:

"Meni je muzika život, ja od malena želim postati pop zvijezda, Superstar zato i jesam ovdje. I ja se pripremam i fizički i psihički kako god uspijem. Svaki dan treniram glasnice", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neće mu biti nimalo lagano s obzirom na konkurenciju. Pred našim žirijem za laskavu titulu bore se kandidati raznih zanimanja i dobnih skupina. Od učenika srednjih škola, tattoo majstora, policajaca, influencera do koreografa i radijskih voditelja.

Image
Foto: RTL

Raskošni studio proteže se na 1200 metara kvadratnih, kandidate i žiri snima čak 12 kamera, a produkcija broji više od sto ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najveći je ovo projekt kojeg radimo ove sezone i smatram da smo pripremili spektakl kakav zaslužuju naši članovi žirija kao i svi kandidati koji su nam odlučili dati povjerenje", poručila je kreativna producentica Marija Jelena Zen.

Najveći RTL-ov projekt sezone kreće u subotu, 23. rujna od 20.15 sati. Show 'Superstar' moći ćete gledati i na platformi Voyo, 24 sata prije prikazivanja na televiziji! Više saznajte na voyo.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo