HITNU POZVAO TJELOHRANITELJ / Još se ne zna kako je umrla Amy Winehouse

Obdukcijom tijela britanske pjevačice Amy Winehouse, koja je umrla u subotu, nije se uspjelo utvrditi kako je umrla.

25.7.2011.
18:13
VOYO logo

Obdukcijom tijela britanske pjevačice Amy Winehouse, koja je umrla u subotu, nije se uspjelo utvrditi kako je umrla te će provesti dodatna toksikološka ispitivanja čiji se rezultati očekuju za dva do četiri tjedna.

Autopsija je provedena nakon što je otvorena istraga o smrti 27-godišnje pjevačice. Nastavak istrage je odgođen do 26. listopada. Nadležni mrtvozornici, koji su službeno otvorili istragu, izjavili su da su izvršena histološka i toksikološka ispitivanja uzroka smrti kao i da je policija u istrazi utvrdila da nema sumnjivih tragova na mjestu smrti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranije su roditelji Amy Winehouse posjetili rastuće "svetište" posvećeno preminuloj pjevačici pred njezinom kućom u Londonu gdje je nađena mrtva. Njezin otac Mitch je, okružen televizijskim ekipama i ljudima koji su izražavali sućut, pročitao desetke poruka sućuti i prošao pored nizova plišanih medvjedića, cvijeća i pokoje boce votke koje su ostavili obožavatelji mlade pjevačice.

Ranije se doznalo da je nesretna pjevačica umrla sama u svom krevetu. Tjelohranitelj Andrew Morris ju je pokušavao probuditi, a čim je shvatio da ne diše pozvao je hitnu pomoć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Amy je rekla da želi spavati i otišla u svoju spavaću sobu. Kasnije je je tjelohranitelj došao probuditi. Čim je vidio da ne diše, pozvao je hitnu pomoć. Bio je šoku. Još uvijek ne znamo zbog čega je umrla. Samo znamo da je Amy umrla sama u svom krevetu", rekao je glasnogovornik Chris Goodman.

Amy je navodno mrtva ležala čak šest sati. Također, prema prvim informacijama, policija u kući nije pronašla drogu, a u petak navečer ju je pregledao liječnik koji je tada bio zadovoljan njenim zdravstvenim stanje. Idući dan pronašli su je mrtvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prilogu pogledajte emocionalni trenutak u kojem njeni roditelji stižu pred Amyn stan vidjeti koliku im podršku pružaju obožavatelji soul dive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo