OD NADA DO LEGENDI / Još opakih pojačanja Rokaj Festa!

Image

Svoj nastup na zagrebačkom Velesajmu upravo su potvrdile kalifornijske punk legende Lagwagon te jedan od najinteresantnijih novih bendova današnjice, britanski Enter Shikari.

2.2.2012.
9:50
VOYO logo

Polagano se popunjava postava povratničkog Rokaj Festa - svoj nastup na zagrebačkom Velesajmu upravo su potvrdile kalifornijske punk legende Lagwagon te jedan od najinteresantnijih novih bendova današnjice, britanski Enter Shikari.

Lagwagon dolazi s iste scene koja nam je u devedesetima podarila bendove kao što su Rancid, Green Day i The Offspring, a nakon brojnih raspada i ponovnih okupljanja spremaju se na veliku europsku turneju u sklopu koje će posjetiti i Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glazba Enter Shikarija kombinira hard core i alternativni metal s elektronskim pravcima poput dubstepa i drum'n'basa, a na Rokaju će predstaviti novi album "A Flash Flood Of Colour" koji je odmah po izlasku zauzeo prvo mjesto na britanskoj top-listi.

Prije njih, nastup su potvrdili Slayer, Mastodon, Gojira i TBF, a 27. siječnja krenula je i prodaja ulaznica koje do četvrtka, 9. veljače možete nabaviti po samo 170 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo