'Još nije sve gotovo, HDZ će iznenaditi na izborima'

'Koliko god se neki trudili da izbori završe i prije nego su počeli, ništa još nije gotovo', izjavila je Jadranka Kosor, koja je u utorak ujutro posjetila Mirogoj.

1.11.2011.
11:28
VOYO logo

Mirogoj je u utorak ujutro u povodu blagdana Svih Svetih posjetila i premijerka Jadranka Kosor u pratnji Andrije Hebranga, Vladimira Šeksa, Gordana Jandrokovića i Ivana Šukera. S njom su bili i predstavnici udruga proisteklih iz Domovinskog rata. Položili su vijence i zapalili svijeće kod spomenika Glas hrvatske žrtve - Zid bol.

Premijerka je tom prilikom kazala kako još nije sve gotovo te da će HDZ iznenaditi svojim rezultatom na izborima, piše Dnevnik.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentirala je i svoju izjavu da će se HDZ truditi da Kukuriku koalicija ne osvoji previše mjesta u Saboru. Izjava je, kaže, izvučena iz konteksta, a "koliko god se neki trudili da izbori završe i prije nego su počeli, ništa još nije gotovo".

Bandić: Ovo je trenutak kada čovjek zastane i pita se čemu ratovi i sva zloba

Vijence na spomenik Zid boli položili i predsjednik Ivo Josipović, te gradonačelnik Zagreba Milan Bandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tradicionalno smo na Mirogoju kako bismo odali počast najmilijima. To je trenutak kada čovjek zastane i pita se čemu ratovi i sva zloba kada ćemo svi završiti ovdje", kazao je Bandić.

U popodnevnim satima nadbiskup Josip Bozanić vodit će misu u crkvi Krista Kralja na zagrebačkom groblju Mirogoj, a potom će predvoditi molitvu i kod Srednjeg križa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebna regulacija prometa

U Zagrebu se zbog posjeta grobljima primjenjuje posebna regulacija prometa. Promet je zabranjen Vlaškom od Palmotićeve do Bakačeve, Bakačevom i Cesarčevom, te Alejom Hermana Bolléa i Mirogojskom od kružnog toka do Remetske.

Ne prometuje se ni Alejom Tišine, Oporovečkom od Ljubijske do Al.B.Jurišića, Grižanskom od Deanovićeve do Oporovečke, te u Novačkoj od Potočke do Ulice Pesteri. Zatvoren je i promet u Mirnoj ulici i Mramornom prilazu, te na raskrižjima Stara Oporovečka-Aleja Tišine i Oporovečka-Grižanska-Aleja Tišine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Građane na gradska groblja prevozi ZET koji je organizirao i izvanredne linije. Prijevoz autobusima je besplatan.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo