velika promidžba /

Još jedno posebno priznanje zagrebačkom Adventu: CNN ga uvrstio među 15 najboljih božićnih sajmova na svijetu

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Advent u Zagrebu stavljen je na 14. mjesto popisa 15 najboljih božićnih sajmova na svijetu, a najboljim su ga proglasili i čitatelji portala European Best Destinations dvije godine zaredom

7.12.2017.
15:55
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Zagreb ponovno ima jedan od najboljih božićnih sajmova na svijetu! Time je uvršten među 15 najboljih božićnih sajmova na svijetu, a uvrstio ga je CNN

PROČITAJTE VIŠE:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Advent u Zagrebu stavljen je na 14. mjesto popisa 15 najboljih božićnih sajmova na svijetu, a naglašena je činjenica kako su ga najboljim proglasili i čitatelji portala European Best Destinations dvije godine zaredom!

Nadalje, pišu da je većina sadržaja koncentrirana u uličicama oko Trga bana Jelačića, a od brojnih atrakcija navode izradu ledenih skulptura, ledeni park, pop-up barove, fast food štandove kao i štandovi s neobičnim delicijama te mnoge koncerte na otvorenom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno je izdvojeno "fuliranje", što su preveli kao "fooling around") gdje posjetitelji mogu zaplesati na cesti ako su tako raspoloženi i "jesti i piti koliko im srce poželi". 

A od zanimljivosti što svaki sajam čini posebnim, za naš su istaknuli da je to Veseli božićni tramvaj

PROČITAJTE VIŠE:

CNN je na prvo mjesto smjestio Strasbourg u Francuskoj, potom slijede Beč, Montreal, Prag, Firenca, Krakov, Birmingham, Kopenhagen, Berlin, Bruxelles, Barcelona, Stockholm i na zadnjem se mjestu našao New York. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo