'Mentori za nevolje' / Još jedna TV premijera na RTL Televizija

Ako ne mogu pomoći sebi, kako će onda drugima? 'Mentori za nevolje, još jedna TV premijera na RTL Televiziji u utorak, 27. kolovoza od 21:50 sati.

27.8.2013.
10:33
VOYO logo

Wheeler (Seann Williams Scott) i Danny (Paul Rudd) zasigurno ne bi bili prvi izbor roditeljima koji traže odgojitelje za svoju djecu, štoviše, ova dvojica ne bi ušla niti u najširi krug. Nakon što su popili previše energetskih napitaka i razbili službeno vozilo, dvojica raskalašenih prijatelja završe u zatvoru.

Sud im je izrekao kaznu od 150 sati dobrotvornog rada s problematičnim maloljetnicima. No kako će Danny slomljenog srca pomoći sramežljivom Augieju (Christopher Mintz-Plasse) da postane muškarac pun samopouzdanja kada jedino što Danny ima za ponuditi su bezgranične količine sarkazma. Jednako tako, kako će Wheeler, muškarac koji nikada nije odrastao, naučiti bezobraznog i odrješitog Ronnieja (Bobb'e J. Thompson) da počne poštovati starije od sebe?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi puta u karijeri Paul Rudd se priključio timu scenarista i isporučio priču prepunu uspjelih šala i duhovitih predbacivanja. Osim toga, Rudd („Knocked Up“, „I Love You Man“, „The 40 Year Old Virgin“) se odlično uživio u Dannyja, lika razočaranog u ljubav, kojeg je odigrao uz potrebnu količinu sarkazma i gađenja prema svijetu, kako i priliči osobi u njegovoj situaciji.

U drugoj glavnoj ulozi našao se Seann Williams Scott (“American Pie”, “Road Trip”, “Dude, Where’s My Car”), koji se zapravo najbolje snalazi kao druga “violina”. U “Mentorima”, Scott se našao u roli u kojoj ga često gledamo - nezreli muškarac bez kontrole. U ostalim ulogama gledamo Christophera Mintz-Plassea, Bobbe’e J. Thompsona i lijepu Elizabeth Banks.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo