JESTE LI SRETNICI KOJIMA JE PISAO / Na tisuce adresa stiglo Milanovicevo pisamce

Brojni gradani su vec na svoje kucne adrese dobili pismo SDP-a. Predsjednik stranke i premijer Zoran Milanovic u tim pismima obraca im se vrlo osobno. Na kraju pisma je i njegov skenirani potpis.

4.5.2015.
18:02
VOYO logo

"Tamara, zelim odvojiti malo vremena i osobno Vam se obratiti kao premijer i predsjednik SDP-a, ali ponajprije kao Vas sugradanin... Zatekli smo pokradenu, zapustenu i neurednu zemlju u kojoj su nezaposlenost i siromastvo uzimali sve vise maha. Preuzeli smo tada odgovornost, pokrenuli smo i provodimo reforme o kojima su drugi neumorno govorili, istodobno neumorno bjezeci od njih...", dio je onoga sto pise u pismu SDP-a gradanima pise Vecernji list.

Dopisnica za pitanja, komentare, prijedloge i kritike

U pismu takoder stoji kako je njegova vlada zastitila deset tisuca obitelji od divljanja svicarca, da je povecala minimalnu placu, a poreznim izmjenama omogucila da milijun radnika danas ima veca mjesecna primanja. Jak naglasak Milanovic je stavio i na program Garancija za mlade te na ostale mjere za zaposljavanje mladih. Uz pismo, tisuce gradana dobilo je i dopisnicu 'Vase misljenje nam je bitno', a sef SDP-a moli sve njih da na adresu SDP-a posalju svoja pitanja, komentare, prijedloge i kritike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dan Spicer, voditelj SDP-ova telefonskog pozivnog sredista, rekao je kako ce pisma dobiti ili su vec dobili brojni gradani diljem zemlje. Dodaje da su vec dobili puno reakcija i pitanja gradana, na koja im svakodnevno i odgovaraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo