PREOBRAZBA BALKONA / Jelena dobila svoj komadić Mediterana u Zagrebu

Ovoga puta 'Vrtna patrola' je stigla na zagrebačku Trešnjevku gdje je kreativnim idejama i spretnim rukama Jeleninom balkonu udahnula mediteranski štih.

25.4.2014.
22:00
VOYO logo

Na poziv Jelene 'Vrtna patrola' stigla je na Trešnjevku. Simpatična Splićanka bez okolišanja iznosi svoju želju - njezin balkon treba odisati štihom Mediterana. Naš je zadatak, dakle, zeleni prostor u širem centru grada.

Na prvu se čini kao prevelik zalogaj. Riječ je o prilično malom prostoru, kojeg je potrebno oživjeti kreativnim idejama i spretnim rukama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, kada smo u Pevecu pronašli sve što je potrebno stvar je već postala jednostavnija. Na poklon donosimo i montiramo novi vrtni namještaj, na zid se postavljaju ljestve i ukrasni okvir, sade se raznovrsne biljke.

Potrebna je još samo završna dekoracija. Jelena priznaje kako je na početku imala sumnje, no one su se raspršile čim je stupila na svoj novouređeni balkon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudeći prema njenoj reakciji zadatak je sto posto uspješno obavljen. Jelena Gotovac dobila je svoj komadić Mediterana u Zagrebu. Vrtna patrola kreće dalje, u nove izazove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo