JEDAN ZAGREPČANIN SE MOŽE POHVALITI PITONOM: / Zvijer od 5,5 metara smjestili u ZOO, a njenog vlasnika iza rešetaka

Image
Foto: Facebook/Damir Skok

Nakon što je policija uhitila jednog muškarca na Jarunu, u njegovu stanu je pronašla burmanskog pitona dugog 5,5 metara i teškog oko 50 kilograma

3.7.2020.
23:51
Facebook/Damir Skok
VOYO logo

Zagrebački Zoološki vrt neočekivano je dobio novog ljubimca na čuvanje. Naime, kako je za 24sata potvrdio direktor ZOO-a Damir Skok, policija je na Jarunu uhitila jednog muškarca, a u stanu su mu pronašli burmanskog pitona dugog 5,5 metara i teškog oko 50 kilograma. Ne znajući što bi s njim, policajci su zvali ZOO.

"Vlasnik je može preuzeti kada ga puste na slobodu", poručio je Skok, koji se novim ljubimcem pohvalio i na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zmija će čekati vlasnika

"Pogledajte našeg novog pitončića. Akcija zadivljujućih dimenzija u petak navečer! Naša terenska ekipa u svojem vozilu nikada nije imala ovolikog gmaza! Riječ je o burmanskom pitonu dugom 5,5 metara i teškom oko 50 kilograma. Kolege su ga preuzeli na poziv policije jer je u tijeku postupanje nad njegovim vlasnikom."

"Posljednjih dana hvatali su se u koštac s gmazićima koji im stanu na dlan, a ovaj su put doslovno imali pune ruke posla. Strah ne poznaju, ali svaku, a pogotovo ovako impresivnu životinju izuzetno poštuju. Zato su je nježno ukrcali u vozilo i odvezli u oporavilište Zoološkog vrta grada Zagreba. I tamo je pridošli piton izazvao divljenje jer je najduži u Vrtu više od metra kraći od markantnog gosta. Utvrdili smo da je zmija dobrog zdravlja i općeg stanja. Piton je smješten u karantenu i tamo će ostati idućih dana dok ne dobijemo od nadležnih institucija nove upute o njegovu daljnjem smještaju ", napisao je direktor ZOO-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo