JEDAN OD NAJVEĆIH FRANCUSKIH TUROPERATORA STIŽE U HRVATSKU: /

Prvi charter let za Krk već u travnju

Image
Foto: Pixsell
11.1.2018.
9:55
Pixsell
VOYO logo

Svoj dolazak u Hrvatsku najavio je jedan od najznačajnijih francuskih organizatora u segmentu SPA, wellness i zdravstvenih programa Thalasso N°1. Prvi charter let za Krk najavljen je za 13. travnja, dok bi letovi trebali trajati do listopada, piše Novi list.

Image
Foto: Screenshot

Ta je tvrtka razvila vrlo bogato poslovanje na Kanarskim otocima, Italiji, Grčkoj, Tunisu, Maroku. Uskoro će biti prisutni i na Kvarneru, prije svega na Lošinju i objektima grupacije Jadranka. Thalasso N°1 jedan je od rijetkih francuskih visokokvalitenih turoperatora koji još uvijek nema razvijenu produkciju u Hrvatskoj. Vlasnici tvrtke ujedno su i vlasnici snažnog brenda Ovoyages te nakon Kvarnera najavljuju daljnje širenje na ostale hrvatske regije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi redovni letovi

Direktorica HTZ-a Danijela Mihalić Đurica otkrila je kako će, uz charter letove Ovoyagesa i Thalassa, Thalasso N°1 preko Zračne luke Rijeka od sredinje travnja do listopada vlastitim charterima dovoditi goste iz Francuske, a najavljeni su i novi redovni letovi iz Francuske.

Uz uvođenje novih letova za Split i Dubrovnik, od svibnja se uvodi i nova redovna zračna linija iz Nantesa za Pulu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Dolaskom Ovoyagesa i Thalasso N°1 u regiju Kvarner definitivno se otvaraju nove mogućnosti za dolaske s potentnog francuskog tržišta koje je posljednjih godina u stalnom porastu. U 2017. u Hrvatskoj je ostvareno više od 540.000 dolazaka francuskih turista, što predstavlja porast od devet posto te rekordnih 2,1 milijuna noćenja što je porast od pet posto u odnosu na 2016. godinu. Vesele i ostvarena povećanja u razdoblju pred i posezone te u regijama u kojima dosad Francuzi nisu bili prisutni u velikom broju. Francuzi su spremni i žele upoznati sve hrvatske regije, fascinirani su nevjerojatnim prirodnim ljepotama, hrvatskom kultunom baštinom, čistim plažama, a ponekad ni sami nisu svjesni da se većina hrvatskih gradova nalazi na niti dva sata leta iz Francuske, što je nerijetko manje nego koliko im treba da posjete neki grad u Francuskoj', istaknula je Danijela Mihalić Đurica.

Hrvatska želi veći iskorak na francusko tržište

Direktor Glavnog ureda HTZ-a Kristjan Staničić potvrdio je kako je cilj značajniji iskorak na francuskom tržištu.

'Naš je cilj značajniji iskorak na tržištu Francuske, jer je riječ o zemlji koja predstavlja veliki potencijal za hrvatske destinacije, i to upravo u razdoblju pred i posezone, što je jedan od naših ključnih ciljeva. Tu je i segment strateškog značaja za naše regije kao što su Istra i Kvarner, koje pored tradicionalnih emitivnih autotržišta poput Njemačke, Austrije, Italije ili Slovenije, sada mogu napraviti značajnije iskorake i na nešto udaljenijim tržištima poput Francuske', naglasio je Staničić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo