stalno na putu / Jedan dan kampanje s aktualnim predsjednikom Josipovićem

Jedan od posljednjih dana u svojoj kampanji Ivo Josipovića proveo je u Slavoniji i Baranji, a s njim je bila i RTL-ova ekipa.

7.1.2015.
18:54
VOYO logo

Iako je to bio samo još jedan dan u kampanji, za Ivu Josipovića pljesak je uvijek dobro čuti.

Nakon što je prijepodne obavio predsjedničke obveze, jer Ivo Josipović je još uvijek hrvatski predsjednik - kampanju je nastavio u Osijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do sada je u kampanji proputovao tisuće kilometara - kreće rano ujutro a vraća se kasno navečer. Vremena za odmor je malo.

''Ja sam inače noćna ptica, do dugo sam u noć budan, ali zato evo čim se nađe neka prilika u autobusu ili autu, ubijem oko'', rekao je Josipović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Telefoni stalno zvone i članovima stožera. Odgovara se na pitanja novinara, dogovaraju snimanja.

Ovo mu je već druga kampanja - i kaže, nije mu dosadilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Vrlo mi je zanimljivo zgodno, drago susretati ljude koji mi prilaze i pozdravljaju se, kažu mi svoje ime i kažu pa mi smo prijatelji. I onda ja trenutak malo zastanem pa onda se sjetim, da mi smo Facebook prijatelji. Imam ih 115 tisuća'', pohvalio se.

Neke od njih na turneji po Slavoniji i Baranji posjetio je u Petlovcu, gdje su ga dočekali kobasicama i kuhanim vinom. Uz rukovanja s građanima, neizostavno je fotografiranje, uvijek nađe i vremena za poslušati nečije probleme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svakom mjestu zadržava se oko pola sata, a zatim prelazi na novu lokaciju.

A Ivo Josipović je gostovao je i na Televiziji Slavonije i Baranje, gdje se slučajno susreo i sa Filipom, sinom Branimira Glavaša, kojem je čestitao na prinovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U večernjim satima došao je u Satnicu Đakovačku.  Bio je to prvi put da u malo slavensko selo dolazi predsjednik države.

''Legenda, divan čovjek stvarno'', govorili su mještani, a podrška je stigla i od Crkve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za njega se cijeli dan kuhalo 80 litara čobanca, a na mjesto su stigli i tamburaši.

700 kilometara u samo jednom danu - dugačak ali za Ivu Josipovića jedini pravi put koji ga, nada se, ponovno vodi na Pantovčak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo