Specijalna epizoda / Je li to moguće? Meredith i Cristina zaklete neprijateljice!

Image
Foto: RTL

Meredith Grey u novoj epizodi 'Uvoda u anatomiju', koja će se emitirati u utorak, 16. srpnja u 22:40 sati na RTL Televiziji, sanja da njezina majka Ellis Grey nikada nije bolovala od Alzheimerove bolesti i kako ju je odgajala u skladnoj i sretnoj obitelji.

16.7.2013.
9:00
RTL
VOYO logo

Svi smo se mi barem jednom upitali što bi bilo s našim životima da smo drugačije izabrali, da smo donijeli drugačiju odluku ili da smo rekli laž umjeto istine.

Upravo to se upitala i glavna junakinja serije "Uvod u anatomiju", Meredith Grey, u novoj epizodi koja će se emitirati u utorak, 16. srpnja u 22:40 sati na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razmišljajući o tome 'što bi bilo, kad bi bilo', u 13. epizodi osme sezone serije „Uvod u anatomiju“ Meredith sanja kako njezina majka Ellis Grey nikada nije bolovala od Alzheimerove bolesti i kako ju je odgajala u skladnoj i sretnoj obitelji.

Image
Foto: RTL

S obzirom da je u tom snu njezin obiteljski život pun pozitive i sreće, sve se negativno odrazi na Seattle Grace bolnicu u kojoj joj je Cristina zakleta neprijateljica, a April najdraža osoba iako spava s njezinim zaručnikom, Alexom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Owen i Callie u nesretnom su braku i imaju troje djece, Addison i Derek očekuju dijete, koje je ustvari Markovo, a Lexie je postala siroče i ovisnica o drogi. Meredith ujedno doznaje da George nikada nije položio završni ispit, Izzie je poludjela nakon Dannyjeve smrti, a dr. Webber ostavio je Adele i oženio njezinu majku…

Image
Foto: RTL

"Dugo smo razmišljali o stvaranju ove epizode. No kada smo napokon sjeli u svoje 'stvaralačke' stolce, scenarij se pisao doslovno sam od sebe. Ideje o tome što bi se sve događalo u Meredithinom životu da je ona uistinu sretna, dolazile su nam tolikom brzinom da smo, nažalost, neke od njih morali izbaciti", rekla je autorica serije, Shonda Rhimes, za magazin The Hollywood Reporter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glumice Kate Walsh i Kate Burton posjetile su set serije "Uvod u anatomiju" samo za potrebe ovog specijalnog nastavka u kojem će ponovno tumačiti Derekovu bivšu suprugu, dr. Addison, odnosno Mereditinu majku, Ellis Grey.

Image
Foto: RTL

Ne propustite novo, dvosatno izdanje "Uvoda u anatomiju" sutra, u utorak 16. srpnja u 22:40 sati na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo