JE LI TKO VIDIO BANDIĆA? Prije je neprestano 'delao' i bio na terenu, a sada ga nema nigdje: / 'Za njega je najbolje da ga što manje ima'

Image

Bandić je prije u jednom danu znao obići sedam terena, dok je sada u tjedan dana bio ukupno na devet terena

5.10.2020.
8:53
VOYO logo

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i "delanje" idu skupa i to već godinama. Da je Bandić vrlo aktivan poznato je gotovo svima pa tako mnogi pamte njegovo ustajanje u 5 sati ujutro i odlazak sa svojim psom na Sljeme na trčanje. Osim toga, stalno je bio i na terenu, što se osobito odvijalo prije posljednih lokalni izbora kada bi se gradonačelnik metropole budio u zoru pa je na terenu provodio i po 14 sati.

Novinari Dnevnika Nove TV izračunali su da je prije u jednom danu znao obići sedam terena, dok je sada u tjedan dana bio ukupno na devet terena. Sada su glavnu ulogu preuzele Bandićeve zamjenice koje kažu da se događa upravo suprotno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

"Vi mediji na ovim konferencijama za tisak i sjednicama stožera susrećete možda nekog drugog, ali gradonačelnik je prioritet sada dao terenu. Pojačao je svoje aktivnosti po vijećima gradskih četvrti, s time da dnevno obiđe pet mjesnih odbora", rekla je za Dnevnik Nove TV Olivera Majić, zamjenica gradonačelnika Zagreba.

Upitana je li Bandić morao štedjeti glas nakon operacije glasnica te utječe li to na njegov posao, Majić spremno odgovara negativno. Kaže da se Bandić osjeća jako dobro i da se on ne priprema posebno za izbore jer "njegova kampanja traje 365 dana".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SJEĆATE SE MEGA PROJEKTA 'ZAGREBAČKI MANHATTAN'? Cijela stvar je i konačno propala: /

'Prošli su rokovi, nije se dogodilo ništa'

Image
SJEĆATE SE MEGA PROJEKTA 'ZAGREBAČKI MANHATTAN'? Cijela stvar je i konačno propala: /

'Prošli su rokovi, nije se dogodilo ništa'

Tomašević: 'Za Bandića je najbolje da ga što manje ima'

Za razliku od Bandića, za izbore se pripremaju njegovi rivali. Tomislav Tomašević misli da je za gradonačelnika metropole zapravo najbolje da ga što manje ima.

"Mislim da svakom svojom pojavom i nespretnim izjavama dodatno iritira javnost", rekao je Tomašević, a na pitanje o svojoj prisutnosti u medijima odgovara: "Mislim da je nekako dobro da ne dođe do zasićenja. Daleko su još izbori i nije potrebno stalno biti u medijima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

01.10.2020., Zagreb - Zastupnik Tomislav Tomasevic komentirao je u Saboru Odluke odbora za ustav i poslovnik o ogranicenjima u radu zastupnika zbog koronavirusa. Photo: Patrik Macek/PIXSELL

HDZ sa svojim kandidatom također ne izlazi u javnost te skrivaju i informaciju tko će biti novi predsjednik zagrebačke skupštine. Prema nagađanjima, to bi mogao biti Mislav Herman. Kazimir Ilijaš, HDZ-ov zastupnik u Gradskoj skupštini, kaže da će stranačka tijela odlučit će o tome tko će biti predsjednik zagrebačke skupštine.

"Mi ćemo imati najboljeg kandidata za gradonačelnika i sigurno, tko god bio kandidat, HDZ će i pobijediti na predstojećim izborima", rekao je Ilijaš za Dnevnik Nove TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi oni žele na Bandićevo mjesto na kojem on "stoluje" već 20 godina.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo