JAVNI KOMUNALCI U BERBI U PRIVATNOM MASLINIKU? / 'To su konstrukcije osoba koje imaju problema s opijatima'

Image
Foto: Facebook
25.10.2016.
12:52
Facebook
VOYO logo

Nakon što je vijećnica Općine Vrsi Marija Berec optužila načelnicu Sandru Vukić da šalje radnike tamošnjeg komunalca u berbu maslina svom savjetniku Željku Mariću u Kruševu, pri čemu se koriste i vozila komunalca, stigao je i odgovor policije koja je intervenirala u tom slučaju, ali oglasili su se i sama Vukić te prozvani savjetnik.

Image
'POLICIJA IH HVATALA': /

Načelnica naredila komunalcima da njezinom savjetniku poberu masline - uz prijetnju otkazom!?

Image
'POLICIJA IH HVATALA': /

Načelnica naredila komunalcima da njezinom savjetniku poberu masline - uz prijetnju otkazom!?

U Policijskoj upravi zadarskoj potvrdili su da su izašli na teren na temelju dojave žene koja je s vlasnikom u imovinsko -pravnom sporu i koja je željela da se osobe popišu kako bi zapisnik mogla koristiti na sudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Policija je postupala po takvoj dojavi i utvrdila identitet zatečenih osoba u masliniku, te popisala zatečena vozila, ali nije evidentirala nikakve prekršaje, niti je poduzimala ikakve radnje protiv osoba koje su došle brati u maslinik kao niti protiv komunalnog poduzeća u kojemu radnici rade. Eventualne zlouporabe lokalne samouprave koje se spominju, ne mogu biti predmet policijskog postupanja. Dojaviteljica je upućena da pismeno osobno ili putem odvjetnika zatraži podatke zatečenih osoba i vozila", kažu u policiji navodeći kako bi privatna parnica dojaviteljice i vlasnika maslinika mogla biti razlog prijave policiji.

Masline brali prijatelji i obitelj

Marić, pak, tvrdi kako komunalci nisu bili u njegovom masliniku te da su masline brali njegova obitelj i prijatelji. "Kamion sigurno nije slikan u mom masliniku, jer sam ja toga dana ubrao samo 300 kilograma maslina, a njih smo odveli vozilom caddy. Pobrali smo ih toliko malo da sam to mogao odnijeti kući na rukama, pa što bih uzimao općinski kamion", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Načelnica Sandra Vukić tvrdi kako je riječ o političkim podmetanjima stranke u osnivanju te osoba koje već deset godina žele osvojiti vlast te ne prezaju ni od čega. "Među njima ima i neuravnoteženih osoba koje imaju problema s opijatima, što je bilo vidljivo i na sjednicama Općinskog vijeća", kazala je Vukić najavljujući da će od policije zatražiti zapisnik i medijima proslijediti "popis Marićevih berača".

Pritom je dodala: "Ne znam gdje su i što preko vikenda rade naši djelatnici, ali ovog smo vikenda i oni i ja bili u Poljicima na jednoj općinskoj manifestaciji. Niti ne znam je li na tim fotografijama naše vozilo, zaposlenici mi kažu da nije, a niti ne znam gdje su i kada nastale te fotografije".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike