JAVIO SE NOVI HRVATSKI MILIJUNAŠ: /

'Sada krećem u lov na 312 milijuna!'

Image
Foto: Hrvatska lutrija

Dobitna srećka uplaćena je putem interneta, a sretni dobitnik nastavlja igrati Eurojackpot u nadi da će jednog dana dohvatiti i pravi jackpot.

7.3.2018.
16:56
Hrvatska lutrija
VOYO logo

Sretnik koji je prošloga petka pogodio pet brojeva Eurojackpota javio se Hrvatskoj lutriji i pokupio svoj dobitak u iznosu 1.157.945,24 kune. Igrao je putem interneta, koji je, kako kaže, od njeg anapravio redovnog igrača.

'Dobitak nije Jackpot Eurojackpota, ali kao da je. Ovo je iznos koji me itekako razveselio i pomoći će uvelike u kućnom budžetu, rješavanju nekih tekućih kućnih "problema" i nekim planiranjima u budućnosti', kaže sretni dobitnik koji će dio novca odvojiti i na putovanje u Škotsku, ali i na putovanje u jednu daleku zemlju koje već platio. Boravak tamo bit ćemo znatno ugodniji s obzirom na to da će na računu imati poveću svotu novca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Do sada sam nekoliko puta dobio po stotinjak kuna, ali ovo je daleko, daleko najveći dobitak koji sam ikada osvojio, a moja reakcija i sreća su bili veeelikiiii mada sam s oprezom čekao potvrdu i sada sreći nema kraja', kaže sretni milijunaš koji dodaje kako ga je ovaj dobitak kupio zauvijek te da nastavlja igrati Eurojackpot te se baca na novi jackpot ovoga tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo