IZLOŽBA SAMOG SEBE / Jarvis Cocker sklada za jogu

Image

Na vječno pitanje "Što je glazba" nekadašnji Pulpovac odgovorit će nam suludim performansom.

4.5.2009.
16:22
VOYO logo

Bivši lider Pulpa Jarvis Cocker priprema petodnevni performans u pariškoj Chappe galeriji koji, među ostalim, sadrži i glazbu skladanu specijalno za jogu i pilates.

"Izložba samog sebe", kako je nazvao čitav projekt, trajat će od 5. do 10. svibnja te uključivati nastup Cockera koji će sa svojim bendom pratiti tečajeve joge, pilatesa i drugih tehnika relaksacije, kao i nekoliko dječjih predstava. Također, pozvao je sve obožavatelje da ponesu instrumente i dođu zasvirati s njima, a najbolji dijelovi tih sessiona bit će izvedeni zadnji dan izložbe na završnom koncertu.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U službenom priopćenju, Jarvis je otkrio kako performansom želi odgovoriti na vječno pitanje "Što je glazba?" i to na način da koncerte pretvori u izložbene artikle kao što su slike i kipovi.

Nakon završetka ove neobične manifestacije, Cocker će objaviti i drugi album otkad je zauvijek ugasio svoj matični bend Pulp. "Further Complications" izlazi 19. svibnja, tri godine nakon vrlo uspješnog samostalnog predstavljanja prvijencem "Jarvis".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo