Janaf skriva da mu je iscurila velika količina dizela

U skladištu Janafa na Žitnjaku iscurila velika količina dizela. O tom nisu obavijestili nadležne službe, niti su na teren željeli pustiti ekipu Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.

22.7.2010.
21:21
VOYO logo

Ured za upravljanje u hitnim situacijama u četvrtak oko 17 sati od građana je dobio dojavu da je u skaldištu Janafa na Žitnjaku iscurila velika količina dizela.

Dežurna ekipa je izašla na teren, ali osiguranje Janafa djelatnike Ureda za upravljanje u hitnim situacijama nisu pustilo da uđu u skladište, niti su htjeli dati ikakvu informaciju o akcidentu koji se dogodio. Tvrdili su da se ništa nije dogodilo!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pročelnik Ureda pokušao je kontaktirati predsjednika uprave Janafa Antu Markova, no on je je nakon drugog pokušaja isključio telefon!

Nažalost, budući da asistencija DUZUS-a centra 112 nije bila na razini, Ured je zatražio pomoć PU Zagrebačke kako bi se ušlo u skladište i dobilo informacije o akcidentu u Janafu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Janaf je u skladište pustio policiju, ali je opet spriječio djelatnike Ureda za upravljanje u hitnim situacijama da obave svoj posao.

Policija je utvrdila da je dojava ipak bla istinita i da je iscurila najmanje cisterna dizela

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah poslije 17 sati pokušali smo informaciju provjeriti kod dežurnog operatera centra 112 te kod vatrogasaca, no tvrdili su da nisu zaprimili dojavu. Poziv centru 112 ponovili smo u 18.45 sati. I tada su ponovili da dojavu o izlijevanju dizela na Žitnjaku nisu primili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo