FOTO: / Izdano upozorenje za cijelu Hrvatsku

Olujno nevrijeme već je rano jutros zahvatilo karlovačko i sisačko područje. Jaka kiša prouzročila je vodene bujice tako da su brojna dvorišta i ulice poplavljene.

5.8.2014.
11:23
VOYO logo

Tijekom dana, djelomice će biti sunčano uz promjenjivu naoblaku, a samo će u Dalmaciji veći dio dana prevladavati sunčano. Povremeno se očekuje kiša, pljuskovi i grmljavina, izraženiji ponegdje u Slavoniji. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni, u Slavoniji sjeverozapadni. Na sjevernome i dijelu srednjega Jadrana zapuhat će umjerena i jaka bura, a poslijepodne na otvorenom moru srednjeg Jadrana sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 24 i 30°C, izvijestio je DHMZ.

Karlovačko područje 'pod vodom'

No, olujno nevrijeme već je rano jutros zahvatilo karlovačko područje. Građani su u panici nazivali službe, a vatrogasci su imali velkiki broj intervencija. Jaka kiša prouzročila je obilne bujice tako da su brojna dvorišta i ulice poplavljene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sisačko područje zahvatilo nevrijeme, Petrinja prošla najgore

Nevrijeme je tijekom jutra zabilježeno i na sisačkom području i dijelu zapadne Slavonije. Grmljavinski pljuskovi zahvatili su i Istru. Veliko nevrijeme s poplavama pogodilo je i Petrinju. Poplavljene su brojne kuće i dvorišta.

Meteoalarm izdao je upozorenje za pljuskove s grmljavinom na području cijele Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike