'WHATSAPP OSMORKA' /

Izbačeni iz stranke! HDZ se riješio članova koji su širili govor mržnje i kritizirali Plenkovića

Image
Foto: Pixsell, Pixabay

Svemu je u četvrtak prethodila telefonska sjednica zagrebačkog HDZ-a i Predsjedništva

14.11.2019.
21:24
Pixsell, Pixabay
VOYO logo

Zbog širenja govora mržnje na društvenim mrežama Sud časti Gradskog odbora zagrebačkog HDZ-a odlučio je na sjednici isključiti osmero članova, a među njima nema zvučnijih stranačkih imena, doznaje se neslužbeno iz stranke.

Isključeni su: Božo Medić, Ante Jelčić, Anita Parka Đurašić, Ante Šimunović, Vedran Černy, Miro Boras, Krasnodar Raguž i Vlado Kolak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stegovni postupak trebao je biti pokrenut i protiv Marijana Banellija, ali je on jučer podnio ostavku na sve stranačke funkcije i napustio HDZ.

Svemu je u četvrtak prethodila telefonska sjednica zagrebačkoga HDZ-a i Predsjedništva te gradske organizacije koji su usvojili taj stranačkiprijedlog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon odluke gradskog Suda časti isključeni članovi mogu se žaliti Visokom časnom sudu stranke koji može potvrditi ili pak odbaciti izrečenu mjeru.

Zagrebački će se HDZ sutra o svemu oglasiti službenim priopćenjem.

Nakon što je izbilaafera 'WhatsApp', vodstvo HDZ-a odlučilo je sankcionirati sve članove stranke koji su u WhatsApp, Viber i grupama na Facebooku širili govor mržnje, prijetili ili pozivali da se glasuje za druge kandidate, a ne za HDZ-ovu predsjedničku kandidatkinju Kolindu Grabar-Kitarović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otkucaji srca
NOVA SERIJA
VOYO logo