što kažete? / Iz Ubera stižu dobre vijesti: Osim što su snizili cijene, uveli su još jednu novost koja će vam se svidjeti

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Kompanija je danas objavila kako uvod novi način prikaza cijene u Uber aplikaciji

3.4.2019.
11:50
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Dobre vijesti stižu za sve korisnike Ubera. Kompanija je danas objavila kako uvod novi način prikaza cijene u Uber aplikaciji.

Od sada, tvoja Uber aplikacija će ti prikazivati točnu cijenu koju ćeš platiti za vožnju, a ne raspon cijena kao što je to bio slučaj prije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prikazana cijena u obzir uzima očekivano trajanje vožnje, udaljenost, stanje na cestama te ako je to primjenjivo, dinamičko povećanje cijena i druge troškove kao što su cestarine.

Ako napraviš značajnu promjenu u svojoj vožnji kao što je izmjena odredišta ili dodavanje točki zaustavljanja, cijena će se promijeniti. U tom slučaju, bit će izračunata nova cijena vožnje prema izmijenjenim parametrima, a ti ćeš primiti obavijest svaki puta kada cijena vožnje bude izmijenjenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, od 3. travnja u 9 sati, UberX će postati još povoljniji u Zagrebu i Splitu.

"Ovo je posljedica stalnog rasta broja korisnika koji omogućuje bolju efikasnost tržišta uz manje vremena koje vozači provode čekajući vožnje", priopćili su iz Ubera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Uber
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo