OLUJA U METROPOLI / Jeste li vidjeli što nam je došlo iz Slovenije?! Gadno nevrijeme rušilo grane po Zagrebu, odmah nastao prometni kaos

U Zagrebu je od jutra krenulo nevrijeme, a na portalu Rain alarm vidi se kako iz Slovenije u Hrvatsku stiže još gadnije vrijeme

12.7.2023.
7:27
VOYO logo

U Hrvatskoj će danas biti većinom sunčano te vruće i vrlo vruće, ali ne i posve stabilno, javlja DHMZ.

Ujutro će lokalno izraženih pljuskova praćenih grmljavinom biti ponajprije u Istri, Gorskom kotaru i na sjeverozapadu zemlje, a prema večeri te u noći na četvrtak vjerojatni su i na sjeveru. Vjetar mjestimice umjeren jugozapadni, uglavnom u višim predjelima i jak, a na Jadranu jugo. Najviša dnevna temperatura od 32 do 37 °C.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Zagrebu je od jutra krenulo nevrijeme, a na portalu Rain alarm vidi se kako iz Slovenije u Hrvatsku stiže još gadnije vrijeme.

Image

24sata piše da se u Zagrebu u srijedu ujutro srušila jedna grana na tramvajsku prometnu žicu, a prometni kolaps nastao je na Slavonskoj i Maksimirskoj cesti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vozilo je na terenu, imamo više intervencija u tom području oko Slavonske", rekli su iz Javne vatrogasne postrojbe grada Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo