komentar nagodbe / Iz SDP-a poručuju: 'Ne treba glorificirati rad Vlade, sad samo spašavaju Martinu Dalić'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

'Da je Vlada uspješno radila svoj posao do nagodbe bi došlo još prije par mjeseci. Ovo je tek nacrt, nagodbu ćemo još tko zna koliko čekati', prokomentirao je Ivo Jelušić

10.4.2018.
12:35
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Član Predsjedništva SDP-a i voditelj koordinacije za gospodarstvo Ivo Jelušić u utorak je komentirao nagodbu koju su postigli koncern Agrokor i Sberbank.

"Povjerenik Agrokora nema šta razgovarati sa strankama i strančicama. Predsjednik Vlade jučer je izvanrednog povjerenika za Agrokor pozvao na sastanak s koalicijskim partnerima čije bi ručice trebale spasiti potpredsjednicu Vlade Martinu Dalić i vladajuću koaliciju. Time je i njega upotrijebio za spas Martine Dalić", prokomentirao je Jelušić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njezin grijeh je Ramljak koji je loše radio svoj posao i zbog toga ona treba odgovarati. Peruško je užurbano radio na nacrtu nagodbe, ali ništa drugo nije popravio. SDP nije protiv nagodbe, do nje treba doći jer je to način za spašavanje Agrokora. No ne treba sad glorificirati Vladu i Martinu Dalić.

Do nagodbe bi svakako došlo jer to žele vjerovnici. Vjerovnici ne žele mrtav Agrokor. Da je Vlada uspješno radila svoj posao do nagodbe bi došlo još prije par mjeseci. Ovo je tek nacrt, nagodbu ćemo još tko zna koliko čekati", zaključio je Jelušić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo