Naši političari za koje je prvi dan 2013. bio radni

Prvi dan Nove godine i odmah - radni. Na posao su se bacili ministar zdravlja Rajko Ostojić koji je posjetio novorođene bebe u Petrovoj bolnici, a na sv.

1.1.2013.
17:04
VOYO logo

Video linkom iz Ministarstva obrane našim je vojnicima u novoj godini prva stigla čestitka predsjednikaIve Josipovića. "Posebno smo im svi zajedno poželjeli da se sretno vrate, neki znamo, rade u opasnim okolnostima i obećali smo da ćemo ovdje u Hrvatskoj napraviti sve što odavde možemo učiniti da oni budu sigurni. To je razmjena podataka i oprema koje imaju", istaknuo je Josipović.

Neće se dirati u prava rodilja

Da će u 2013. godini biti sigurne i majke s malom djecom u čija se prava neće dirati, najavila je i prilikom posjeta Kliničke bolnice Sveti Duh potpredsjednica Vlade Milanka Opačić. Opačić je posjetila prve novorođene bebe u 2013. te najavila reforme u pripremi. "Piše se novi obiteljski zakon koji bi trebao biti napisan do kraja veljače, a koji bi trebao riješiti velike problema koje ljudi imaju jer je postojeći zakon definitivno onaj koji je zastario i ne korespondira s potrebama i problemima naših građana", otkrila je Opačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povećanje nataliteta

Prioritet Ministarstva zdravlja pak bit će povećanje nataliteta, ali i dovršetak plana javnog zdravstva, bolnica i akcijski plan ljudskih resursa, poruka je ministra zdravlja Rajka Ostojićakoji je posjetio mame i bebe u Petrovoj, te kao kandidat SDP-a za gradonačelnika Zagreba komentirao moguće nasljednike u ministarskoj fotelji. "Ima kandidata", kaže. "Ima definitivno cijeli niz kandidatkinja i kandidata koji mogu obnašati funkciju ministra zdravlja i o tome ćemo naravno nakon izbora za gradonačelnika Grada Zagreba i nakon pobjede u svibnju ove godine", poručio je Ostojić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo