POSLANICA IVANA PERNARA / Bijesan uzeo mobitel u ruke i očitao bukvicu 'gospodi novinarima': 'Nemojte me je*ati u zdrav mozak'

Image
Foto: Pixsell/ Miranda Cikotic

Na objavu su reagirali i njegovi pratitelji pa su pali brojni komentari

29.5.2023.
10:54
Pixsell/ Miranda Cikotic
VOYO logo

Bivši saborski zastupnik Ivan Pernar bio je jedan od svjedoka na suđenju uhićenim Hrvatima u Zambiji. Tamo je svjedočio kao svjedok tužiteljstva, a njegov dolazak na sud privukao je i veliku pažnju hrvatskih medija. Kako se čini, to ga je 'pogodilo' pa se oglasio na Facebooku gdje je ostavio komentar na cjelokupnu situaciju.

"Mediji imaju fiksaciju na mene, neovisno o tome prodavao ja izlete na Peskariji ili svjedočio na sudu u Ndoli. Kad sam u Dubrovniku prodavao izlete sjatili su se na mene, došli bi i samo izvadili mikrofon i novinarsku iskaznicu iz torbe i htjeli čuti kako ja prodajem karte, slikati ljude koji ih kupuju i slično. Ja nisam tražio od njih da dolaze niti sam prodavao karte da bih privukao njihovu pozornost. Radio sam to kako bih imao od čega za živjeti. Sjećam se kad sam par sklekova napravio ujutro u portu, netko je slikao, opet su svi mediji objavili kako ja tamo radim sklekove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ROČIŠTE PONOVNO ODGOĐENO /

Hrvati su neutješno plakali, na sud u Zambiji doveli i posvojenu djecu. Pernar se oglasio nakon drame u sudnici

Image
ROČIŠTE PONOVNO ODGOĐENO /

Hrvati su neutješno plakali, na sud u Zambiji doveli i posvojenu djecu. Pernar se oglasio nakon drame u sudnici

Njima je vijest nešto što nikome normalnom nije vijest niti je to samo po sebi zanimljivo ikome s mozgom. Onda će mediji reći da sam ja u medijima jer želim biti u centru pažnje. Totalna laž, ja da radim na kiosku Tiska i prodajem karte za ZET, novinari bi došli tamo i slikali me kao majmuna u zoološkom vrtu. To zvuči smiješno kada ovako kažem, ali to vam je istina. I još bi ljigavci napisali da sam u medijima jer želim biti u centru pozornosti, da se o meni piše?!

Image

Nisam ja u medijima jer želim biti u njima, meni to uopće ne treba da oni pišu o meni, jer realno, samo me blate i vrijeđaju. Nećete tamo jednu lijepu riječ o meni pročitati. Gospodo novinari, nemojte mantrati da želim biti u vašim novinama, radio i TV postajama, ja vašu pozornost ne trebam, ne morate pisati o meni. Ali ako već imate fiksaciju na mene i želite pisati o meni, nemojte pisati da sam ja u vašim medijima jer želim biti u njima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maknite se od mene i ignorirajte me, ja vas ne volim, ne volite ni vi mene. Nastavite svoje živote bez mene. Ako možete, ako ne možete ako želite stalno pisati o meni, nemojte me jebati u zdrav mozak i stalno govoriti da ja želim da se o meni piše nego jednostavno recite Pernar nam je zanimljiv karakter i zato o njemu pišemo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo