razotkrivena tajna / Ivan je Marinin biološki otac

Image
Foto: RTL

Marina želi čuti pravi razlog zbog kojeg je Nikola ostavlja, on joj ga ne može dati. Potresena, trudi se ne pokazati osjećaje pred Majom i Nenom pa, skrivajući suze, odlazi na Josipov grob.

30.10.2013.
12:39
RTL
VOYO logo

I dok u večerašnjoj epizodi 'Tajni' Marina želi čuti pravi razlog zbog kojeg je Nikola ostavlja, on joj ga ne može dati. Potresena, trudi se ne pokazati osjećaje pred Majom i Nenom pa, skrivajući suze, odlazi na Josipov grob.

Image
Foto: RTL

Tamo sretne Ivana, koji je od Lade saznao da je Marinin biološki otac! Nikola nakon potresnog prekida s Marinom saznaje da je Jerko potpisao priznanje za Josipovo ubojstvo i odluči to riješiti s njim. Jerko mu govori da je potpisao priznanje kako bi spriječio Nikolu da nastavi uništavati svoj i Marinin život, no Nikola je tvrdoglav i nastavlja dalje s planom da oženi Barbaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Filip sazna od Nene da Marina želi otići iz kurije zbog prekida s Nikolom i želi joj pomoći. Pronađe kuću koja se daje u najam i ponudi joj pomoć u plaćanju stanarine, što Marina zahvalno prihvaća. Kada kaže Ivanu da se seli iz kurije, on ostaje bez riječi. Što će Ivan poduzeti da Marina, za koju je tek saznao da mu je kćer, ostane uz njega, ne propustite pogledati večeras, od 20.00 sati na RTL Televiziji.

Više novosti o seriji možete pratiti i na službenoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/RTL.tajne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo