'ponosni na sve' / Ivan i Andrea o prvoj emisiji uživo 'Superstara': 'Publika je bila najjača'

Image

Otkrili su što misle o svojim nastupima. 'Ja sam zadovoljna, jako, generalno. Osjećala sam se super. Baš je bilo zabavno', rekla je Andrea i pohvalila podršku publike. Ivan je rekao da je ponosan na sve koji su pjevali

21.11.2023.
9:23
VOYO logo

Andrea Jelonjić i Ivan Vidović prošli su u top 10 'Superstara', a razgovarali smo s njima netom prije nego što je Antonija Blaće otkrila da iz showa ispadaju David Amaro i Luka Veljković

"Fantastični su nastupi kandidata. Gledamo jedan za drugim i top su", rekla je Andrea. "Top. Meni su svi bili super. Ja sam preponosan na sve koji su bili ovdje i pjevali. Molio sam za njih i Bog je uslišio moje molitve", komentirao je Ivan. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrili su što misle o svojim nastupima. "Ja sam zadovoljna, jako, generalno. Osjećala sam se super. Baš je bilo zabavno", rekla je Andrea. Pohvalila je publiku i njezinu podršku. 

"Zahvaljujem onima koji su došli jer odmah mi je bilo lako", rekao je Ivan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što su još Andrea i Ivan ispričali u intervjuu, pogledajte u videu. 

Prvu emisiju uživo glazbenog megaspektakla 'Superstar' pogledajte na platformi Voyo. Iduće subote nas očekuje nova emisija uživo, a moći ćete je pratiti od 20:15 na RTL-u i na platformi Voyo!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bellator Dublin
Gledaj uživo 22.lipnja od 20 sati
VOYO logo