iz kalifornije u sali /

Ivan Đikić se na simboličan način vratio u Hrvatsku!

Image
Foto: Duško Marušić/PIXSELL

Kao što je poznato, Đikić je nakon afere plagijat ministra Pave Barišića javnosti uputio dva otvorena pisma i odselio u Kaliforniju

10.3.2017.
8:34
Duško Marušić/PIXSELL
VOYO logo

Ivan Đikić, hrvatski znanstvenik koji je izazvao veliko zanimanje javnosti zbog demostrativnog odlaska iz zemlje, na jedan se simboličan način ipak vratio u domovinu.

Kao što je poznato, Đikić je nakon afere plagijat ministra Pave Barišića javnosti uputio dva otvorena pisma i odselio u Kaliforniju, no na neki se način 'vratio' i to u Sali na Dugom otoku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gospodinu Đikiću smo iz naše institucijice uputili e-mail i zamolili ga da postane član Hrvatske knjižnice i čitaonice u Salima. Na naše oduševljenje, on je to i prihvatio! Sad još samo da dođemo do Martina Scorseseja kojemu bismo ponudili kumstvo, pa bi naša sreća bila još i veća", kaže dobri duh Sali i voditelj mjesne Knjižnice Ante Mihić za Zadarski.hr.

"Hvala na tako entuzijastičnoj poruci. Bit će mi drago podržati Vaš angažman i rad u maloj, ali vrijednoj knjižnici i pristati biti Vaš član iz daleke Kalifornije", napisao je hrvatski znanstvenik u odgovoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo