ISTRAŽITELJI U KULMEROVIM DVORIMA ZATEKLI SUPRUGU VESNU I BOLESNOG OCA: / Ivica Todorić se još uvijek nalazi u Londonu

Image
Foto: PIXSELL
16.10.2017.
9:36
PIXSELL
VOYO logo

Kao što se moglo i očekivati, policijska akcija počela je ulaskom istražitelja u Kulmerove dvore, a kako piše Večernji list, policajci su u kući zatekli tek Todorićevu suprugu i bolesnog oca AntuTodorića.

AKCIJA AGROKOR: Policija upala u Kulmerove dvore, u tijeku pretres doma Ante Todorića, na 60 lokacija je više od 300 policajaca!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neslužbeno se doznaje da se Ivica Todorić još uvijek nalazi u Londonu, no u jutrošnjoj objavi na svom blogu Todorić iskazuje volju da surađuje s pravosudnim organima.

"Sa svojim hrvatskim i međunarodnim pravnim timom spremam obranu i tužbe koje će, u sudskim epilozima, rasvijetliti i pred pravdu izvesti sve one koji su kriminalnim aktivnostima i neustavnim zakonom stvorili paravan za najveću pljačku privatne imovine u suvremenoj Europi. To ću učiniti u sljedećih nekoliko dana, jer su mi teško povrijeđena ljudska prava . Pritom ću biti dostupan i institucijama pravne države, ali i saborskom istražnom povjerenstvu ili njegovim predstavnicima ako ga, kako je vjerojatno dogovoreno na subotnjem sastanku u Vladi, naprasno ukinu kako bi se prikrio kriminal i sakrila istina", napisao je Todorić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POLICIJA UPALA I U DOMOVE TODORIĆEVIH SURADNIKA: Pretresaju kuće Ivice Crnjca, Piruške Canjuge i Ljerke Puljić, procurilo tko je sve obuhvaćen istragom?

Osim članova obitelji Todorić, istragom zbog sumnje u počinjenje niza kaznenih djela iz sfere gospodarskog kriminaliteta obuhvaćeni su dosad Ivan Crnjac, Ljerka Puljić, Piruška Canjuga, DamirKuštrak...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo