NIJE IZMISLIO SAMO JABUKU / Inspirirala ju Bandićeva izjava: 'On je poznat i kao osnivač legendarnog kluba CBGB, a s Warholom je stvarao Studio 54'

Image
Foto: Facebook/Anka Mrak - Taritaš

'Pa kako ću ja biti protiv Jabuke kad sam ja Jabuku izmislio?', kazao je Bandić i pritom motivirao Mrak Taritaš da se našali na njegov račun

15.2.2018.
16:15
Facebook/Anka Mrak - Taritaš
VOYO logo

Uoči 50. rođendana kluba Jabuka, Grad Zagreb odlučio je srušiti dio kultnog noćnog kluba. Na vijest o rušenju omiljenog klub mnogih generacija zagrebačkih rokera, pankera, darkera i raznih drugih  subkluturnih skupina reagirale su i mnoge osobe iz javnog života.

Među njima je i Anka Mrak Taritaš, predsjednica stranke GLAS, koja je za RTL Direkt kazala kako je izlazila u kultni klub, ali se pritom i osvrnula na izjavu gradonačelnika Milana Bandića. “Pa kako ću ja biti protiv Jabuke kad sam ja Jabuku izmislio?”, kazao je Bandić. Mrak Taritaš tvrdi kako se ne sjeća da je Bandića viđala u Jabuci, ali ju je gradonačelnik svojom izjavom motivirao da se našali na njegov račun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je na svom Facebooku objavila dvije fotomontaže u čijem je opisu napisala da je Bandić, osim Jabuke, poznat i kao osnivač njujorškog kultnog rock kluba CBGB te da je s Warholom stvarao Studio 54.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PROČITAJTE VIŠE:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Za 50. rođendan umjesto proslave - bageri i rušenje bine: uz GK Jabuka i brojne poznate osobe!

>> Bandić: GK Jabuka neće nestati, ali se mogu promijeniti ljudi; Viduka: Grad nastavlja nezakonitu devastaciju

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Maras: 'Jabuku nemojte dirati, Jabuku vam nećemo dati!'

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo